Första veckan!

Datum:2016-09-18 Tid: 12:44:21
Hola amigos!
 
Jag bloggade aldrig i fredags pga att jag inte fick wifi installerat trots allt... Det kommer imorgon istället. Men, nu har jag överlevet första riktiga veckan här. Det har varit väldigt upp och ner.
 
Skolan har varit helt ok. Men det är så annorlunda mot skolan hemma. Några exempel på det är att man absolut inte får använda datorn till att anteckna, ingen telefon uppe under lektionstid heller för den delen, man är bara 20-30st på lektionerna, allt är obligatoriskt och om du har mer än 20% frånvaro har du inte rätt att skriva tentan, från det att lektionen börjar på schemat har man 10 min på sig att komma in innan dörren stängs: är dörren stängd så får du inte komma in. Jag kan skriva ett eget inlägg senare med vilka kurser jag har men jag är enda icke-spanjoren i nästan alla mina klasser. Kurserna verkar väldigt bra men jag tycker det är superjobbigt att det är som på gymnasiet att läraren ställer frågor och man ska diskutera osv... Jag är verkligen inte i min comfort-zone kan jag meddela men det blir förhoppningsvis bättre.
 
Utöver skolan så har jag den här veckan bott in mig i lägenheten och träffat kompisar. I söndags, måndags och torsdags åt jag tapas ute :) I fredags mötte vi upp min buddys tjejgäng och drack lite drinkar och gick ut. De var så snälla och jag hoppas och tror att jag kommer hänga mer med de tjejerna. Roligt att få öva lite på spanskan också! Igår gick jag och shoppade lite på stan och sen hoppade jag i säng tidigt. Inte alls van vid dessa sena tider med både måltider och utgång...
 
Kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0