Veckoplaner och känslor

Datum:2016-11-27 Tid: 18:20:13
Den här veckan har jag:
  • haft en tenta i finansiella beslut
  • köpt gymkort och testat på ett step-pass
  • spenderat två kvällar hos Benni varav hennes kinesiska roomie som skulle flytta gjorde en brakmiddag ena kvällen och Benni lagade risotto andra kvällen som var magisk
  • använt min lediga fredag till att ha extraspanska, äta brunch med Benni på ett ställe som serverar brunch från kl 9 på morgonen till kl 8 på kvällen. Jag som gärna hade ätit frukost-mat alla tider på dygnet tyckte det var på tiden att ett sådant ställe öppnade ;)
  • Helgen har bara spenderats med plugg, plugg och plugg... Men igårkväll var jag och Marga på bio och såg nya filmen med Brad Pitt och ikväll ska jag på bio med Benni och hennes roomies och se den nya Harry Potter filmen
Imorgon är det ny vecka som jag ser fram emot jättemycket. Jag har tenta i den kursen jag gillar allra mest här borta; finansiell analys och planering, så hör och häpna är det till och med riktigt kul att plugga till denna tentan. Sen blir det ju faktiskt december på torsdag samt att mami, Karin och Malin kommer till helgen!!! Kan knappt bli bättre. Har nästan bara roliga saker att se fram emot innan det är dags att styra kosan hem till jul.
 
Ända sedan jag följde med Marga till Mallorca har jag känt att min positivitet och riktiga personlighet som glada Pauline har smygit sig tillbaka sakta men säkert. Wow vad jobbigt det är att gå utanför sin comfortzone alltså... Men allt har sin tid!

Postat av: larry

FANTASTIC BEASTS ÄR SÅ BRA OMG!!!! du måste säga vad du tycker om den sen <3333 pusspusspusspusspusspusspuss bby

2016-11-27 @ 19:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0