Första delen av året

Datum:2016-02-18 Tid: 15:44:28
Oj nej, nu blev det sådär jättelänge sen jag skrev igen... Det har verkligen varit full fart de här första 1,5 kapitlena av 2016. Ska försöka sammanfatta det roliga lite kort.
De första två veckorna efter jullovet bjöd på lite goda middagar med saknat sällskap och myyycket planering inför vårt event; Nolle-P Reunion. Det blev en superlyckad kväll vilket var jätteskoj, ovan är några bilder från kvällen, på mitt spanska-faddergäng, vår projektgrupp som styrde ihop hela sittningen och min kärlek. Mathilda och Gabbi kom samma helg så det blev en pangkväll och dag med de också.
Som alltid efter fullspäckat schema här i Linkan är det skönt att komma hem lite. Myskväll, bio, rundvandring på pappas nya kontor, middag med Kakan & Mathilda, myspromme med Freddie och såklart obligatorisk brunch med D14. Det är väldiga kontraster i mitt liv för efter en riksmysig helg var det back to school för en veckas tentaplugg innan Statistik-tentan. Men som sagt; kontraster --> Natha fyllde år och det firades givetvis med brunch. Sen köpte jag en ny cykel också.
BERLIIIN!!!! Alltså wow, världens bästa julklapp av världens bästa kille. Vi spenderade en helg i Berlin bara vi två, det blev myyycket sightseeing och myyycket mat. Klockrent för att ladda batterierna lite. Det var verkligen en välbehövlig och mysig helg.
Förra veckan bjöd jag och Ida in en hel hög med pangbrudar till oss för lite pre-Valentines party, det är något speciellt när det bara är massa massa tjejer. Jag älskar det, mer girlpower. Passade på att klippa mig också, nästan 2dm rök...
Och så var det ju ALLA♥DAG i söndags. Jag har alltid älskat den dagen, för ända sen jag var liten har det alltid betytt att man får vakna upp till scones och att äta choklad med gott samvete hela dagen. Filip hade match i Motala så jag och Idis hoppade in i bubblan och körde brunch innan matchen. Det var såå mysigt och jättekul att se Filip lira lite boll. När vi kom hem fick jag rosa rosor och min favvo-choklad. Kvällen spenderades sedan med god tapas på Pinchos.
 
Hoppas er start på året har varit kalasgrym. Vi hörs!!

RSS 2.0