And so it begins

Datum:2016-08-18 Tid: 17:43:50
 
Och så vips var födelsedagarna över, hehe. Eftersom jag och Fabian fyller år med tre dagars mellanrum så känns det aldrig som att sommaren är över även om man kommer hem från semester osv i slutet av juli. För det är faktiskt inte förrän i mitten av augusti när all kalas-känsla är över som sommaren börjar lida mot sitt slut. Min dag blev extra bra det här året eftersom Fabian tog sitt körkort!!! Så nu har barnen Stenseth tagit körkort på samma dag med 4 års mellanrum. Det säger jag GRATTIS GRATTIS GRATTIS till ännu en gång.
 
Nu fick jag precis vårt hyreskontrakt mejlat till mig, ett tiotal sidor på spanska. Låt utmaningen börja ;)

Boende

Datum:2016-08-15 Tid: 09:42:22
Här är en liten sneakpeak på mitt och Margas boende i Madrid. Det kommer fler bilder när jag väl är på plats men något såhär kommer det se ut. Idag blir det jobb som vanligt men imorgon fyller jag år. Jag tycker det känns så himla himla bra att bli 22 år. Jag kommer trivas som tjugotvååring. Det känns som en bra ålder ;)

Summer

Datum:2016-08-07 Tid: 10:03:33

Det är jobb för full rulle som gäller här hemma nu men det känns helt okej ändå. Jag har ju haft mitt sommarlov redan. Nu har min Filip varit borta i en vecka men jag kan lova att det känns mycket längre än så. Njut in i det sista nu mina vänner!


I wish

Datum:2016-08-01 Tid: 17:32:04

första augusti

Datum:2016-08-01 Tid: 17:24:34
Hello friendos!
 
Idag är det både ny vecka och ny månad, årets bästa månad ska tilläggas, och därför tänkte jag att det blir en bra start att ta tag i bloggandet igen inför Madrid. Jag har haft en såå bra sommar hittills. Nu i juli har jag varit på Mallis och nere i Varberg vilket var helt fantastiskt bägge och. Något som inte var lika fantastiskt var att min Filip flyttade till Singapore i förrgår, snacka om att känna sig halv inombords.. Men efter uppförsbacke kommer nedförsbacke så det ordnar sig. Och om lite mer än en månad åker jag också på äventyr. På tal om det så fick jag och Marga tag på en lägenhet igår som är helt nybyggd så det känns grymt att ha det klart!!!
 
Hoppas ni har haft en skön sommar hittills. So long.

RSS 2.0