Recap över mitt liv

Datum:2015-09-24 Tid: 21:10:53
För ett par helger sedan var det tackfest för alla oss som var aktiva under Nolle-P. Som vanligt var det utklädnad, den här gången "vilsna djur i djungeln" så vi skapade ett litet nyckelpige-crew. Det var en riktig drömdag, kan nästan inte bli något annat än så med gänget!
Enda trista med dagen var att jag såklart gjorde illa mig, fick en rejäl stukning i min lilla stackars hand. Alltså kolla på bilden till höger, inte en enda kontur. Den var som en enda klump... Så fick uppleva hur en tripp till akuten fungerar, en himla massa väntan helt enkelt.. Enda bra med att göra illa sig är att man får massage och massa kramar av kompisarna mitt i plugget.
Nu i helgen var det Dra´t i Spa´t som vi hade sååå kul på förra året. Tror jag hade lite för höga förväntningar så blev lite besviken hehe.. Men det var hursomhelst lite beer-pong hos oss innan det blev lite förkaka med våra små spanska-ettor. De hade Twister på sin förfest!!! Till slut var det vidare till Kårallen där det var Neon-kravall.
I lördags var det andra delen av Draget men jag bestämde mig för att sälja min biljett och åka till Stockholm istället, hann med en grill-middag hemma, en tokmysig lunch i stan och lite prommis nere i Djurs innan det bar av tillbaka till Linkan i söndags.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0