Mikroekonomi och jag är inte goda vänner

Datum:2015-09-24 Tid: 21:13:58
Den här veckan har det bara varit tenta-P. Jag läser Mikroekonomi just nu och vi har tenta imorgonbitti. Tyvärr är föreläsaren väldigt dålig vilket jag tycker är synd eftersom det är ett ämne jag egentligen är intresserad av. Känns rätt hopplöst just nu men hoppas på lite tur och att jag kan mer än jag tror. Wish me luck.

Recap över mitt liv

Datum:2015-09-24 Tid: 21:10:53
För ett par helger sedan var det tackfest för alla oss som var aktiva under Nolle-P. Som vanligt var det utklädnad, den här gången "vilsna djur i djungeln" så vi skapade ett litet nyckelpige-crew. Det var en riktig drömdag, kan nästan inte bli något annat än så med gänget!
Enda trista med dagen var att jag såklart gjorde illa mig, fick en rejäl stukning i min lilla stackars hand. Alltså kolla på bilden till höger, inte en enda kontur. Den var som en enda klump... Så fick uppleva hur en tripp till akuten fungerar, en himla massa väntan helt enkelt.. Enda bra med att göra illa sig är att man får massage och massa kramar av kompisarna mitt i plugget.
Nu i helgen var det Dra´t i Spa´t som vi hade sååå kul på förra året. Tror jag hade lite för höga förväntningar så blev lite besviken hehe.. Men det var hursomhelst lite beer-pong hos oss innan det blev lite förkaka med våra små spanska-ettor. De hade Twister på sin förfest!!! Till slut var det vidare till Kårallen där det var Neon-kravall.
I lördags var det andra delen av Draget men jag bestämde mig för att sälja min biljett och åka till Stockholm istället, hann med en grill-middag hemma, en tokmysig lunch i stan och lite prommis nere i Djurs innan det bar av tillbaka till Linkan i söndags.

Så var det bara över

Datum:2015-09-08 Tid: 20:46:19
Nu är NolleP slut för den här gången och OJ vad kul det var och OJ vad mycket jobb det var. Hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så påfrestande men som tur är var vi ett supergäng som drog i trådarna. Jag ska försöka knåpa ihop ett längre inlägg sen med massa bilder och så men än sålänge är jag inte riktigt tillbaka på banan. NolleP-sjukan tog mig under sina vingar och plugget ligger och flåsar i nacken. Men snart så. Ni får nöja er med en bild från La Grande Finale där vi i UF serverade. Det var en helt fantastisk kväll, vi fick stående applåder när vi hade gycklat, jag och Jonas blev avtackade med rosor på scenen och mina bästa bästa små spanska-ettor vann priset för "Bästa NolleP Klass". Inte nog med det så hade vi en egen sittning efteråt innan eftersläppet där vi bara kramades och sen var det dans ända in på morgonen. Kunde inte ha önskat mig ett bättre NolleP och framförallt inte ett bättre gäng att dela upplevelsen med.
 
PS. Här i Sverige fyller världens bästa Mathilda fortfarande år så HIPP HIPP HURRA för dig en gång till på din 21-dag. Hörde att du fått ett ordentligt firande på andra sidan jorden i Aussie så jag är nöjd. DS

RSS 2.0