Hemma är bäst

Datum:2015-05-17 Tid: 18:41:05
Passade på bland röda dagar utan föreläsningar att åka hem i helgen. Det har varit helt fantastiskt. Har ätit gott, gymmat (oj vad jag saknar ett riktigt gym), fikat med gamla vänner, lärt känna nya vänner och bara degat i soffan. Igår var det SÅÅ härligt väder så åkte med ma & pa till landet en sväng. Vi la blommor på mormors grav, promenerade runt Horn, åt lunch och solade(!!) nere på bryggan och fick god fika hos världens bästa Gertrud och Per. Helt underbar dag som avslutades med Drunch (brunch-mat till middag, tokbra påhitt för övrigt) för att fira Emmas 21-års dag. Idag har det varit full rulle med plugg för att ta igen några dagars ledighet.. Men lurade ut Idis till Djursholm så vi myste till det med pannkakslunch och brasa! Hoppas ni har haft en fin helg.

Last weekend was a blast

Datum:2015-05-14 Tid: 18:03:19
Valborg blev jättelyckat. Hade två fantastiska dagar i Uppsala med massa god mat och festligheter!!! Nu har vi börjat med den sista kursen för iår och det går väldigt fort framåt.. Så vi passade på att njuta förra helgen innan det var dags att lägga i nästa växel. Vet ärligt talat inte hur många växlar jag har kvar men förra helgen gav mig ett par till för OJ vad roligt jag hade. Helt klart bästa helgen i Linkan den här terminen. Det var ELINpiaden som började med TOGA-sittning och fest på fredagen för att fortsätta med lagspel, vårt lag var Superhjältarna, dagen efter och avslut på NH med finsittning. Jag kunde knappt sluta skratta i helgen.
 
Jag slänger in några bilder till från sistone. Från ett härligt dygn med Ida och Hanne på Sofias landställe förra veckan, trädgårdspartaj hos våra killkompisar och skypedejt med Vickan och Elle.

RSS 2.0