Lite recap över mitt liv sen sist

Datum:2015-07-31 Tid: 22:37:26
 
Midsommar
När jag hade skrivit sista tentan, i kalkylering, flyttade jag hem till Djursholm för sommaren och började jobba nere på golfklubben i vanlig ordning. Förutom massa födelsedagsfiranden och häng med mina vänner i början av lovet så var det ju midsommar. Delar av mitt gamla gymnasiegäng har dragit ihop midsommarfiranden de senaste åren men jag har alltid missat eftersom vi nästan alltid åker till Mallis då. I år var vi ett gäng hos Louise, vi hade ett partytält på hennes altan så regnet skadade ingen och OJ vad roligt vi hade!!!
Mallorca
Sommaren bjöd inte på bra väder men den bjöd på två veckor till min favoritö med familjen. Det blev såklart massa strand och eftersom Lou och Karin var där samtidigt så blev det även utgång i Palma. Inte nog med det så har vi äntligen köpt lägenhet så det blev en och annan runda till IKEA och andra inredningsbutiker.
Landet
Det gäller att ta tillvara på sina lediga dagar, så mina tre utnyttjade jag genom att åka till landet med mamma. Riktigt rehab, bara kolla film, hänga med morfar, gå långpromenad, plocka kantareller, äta blåbär och smultron med mjölk, ja det enda som saknades var väl lite bättre väder så man hade kunnat bada och ligga lite på bryggan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0