Long time no see

Datum:2015-02-28 Tid: 17:57:46
Nu blev det sådär länge igen sen sist.. Hur som helst så har jag hunnit skriva tentan i Handelsrätt, får betyg på måndag men det finns risk för att det blir min första omtenta, och det var jag inte ensam om att känna. Killarna spelade (och vann!!) terminens första match, jag bjöd på sconesfrulle efter tentan, 50 Shades Of Grey och middag på Yellow Fellow,  Firade ju alla♥dag också!! Det blev en jättefin dag som började med prommis i solen med Matilda och fortsatte med plugg och kalas på kvällen med middag hos Kristina och kravall. Annars så har nya kursen satt igång: externredovisning den här gången, precis i min smak. Och vecka 9 är ju sportlov i Stockholm så även om vi inte får något officiellt lov så packade jag ihop mina grejer och åkte till Trysil med familjen, det blev ett litet stopp i Stöten också. Börjesson var också uppe i Trysil så har haft en jättemysig vecka med god mat, bra skidåkning och kvalitetstid. Igårkväll när vi kom hem plockade vi hem thaimat och hade familjekväll med film och chips. Just like the good old times. Imorse åkte jag tillbaka till Linkan och möttes av 8 grader och sol, riktigt vårväder. Har pluggat med Matilda och storstädat lägenheten, ikväll blir det tacokväll med gänget och sen får ödet avgöra om det blir utgång eller Mello-mys. Trevlig helg kompisar!!

Handelsrätt

Datum:2015-02-11 Tid: 08:42:24
Igår bestämde sig jag och bubblan för att återvända till Linkitown. Vid 3-tiden satte jag mig i A-huset och fick sällis av Ida. Kickade igång tentaplugget på riktigt, jag och Ida hade dubbeldejt med våra lagböcker fram tills 9 då vi gav upp och åkte hem. Fick massa papper och fix undanstökat när jag kom hem igårkväll vilket kändes skönt. Nu har jag precis använt min lilla smoothiemaskin för första gången här i lyan och ska ge mig ut på en promenad vid Stångån, viktigt med lite frisk luft och sol för att hålla humöret uppe. Sen är det school och mer tentaplugg som står på schemat resten av dagen. Har alltid gillar onsdagar, hoppas ni får en fin sådan

Time to be happieh again

Datum:2015-02-09 Tid: 16:57:46
Igår var helt magisk. Steg upp och gjorde scones som vi sedan mumsade på tillsammans med massa annat gott hos Karro (observera att vi inte har setts sedan i augusti!!!!!) med (nästan) alla tjejerna. Inte nog med det så åt jag lunch med älskade Karin, Linda och Dani (observera att vi inte heller setts sedan augusti!!!). Det var verkligen DRÖM. För att avsluta en redan kalasbra dag så åt vi middag på Vapiano och kikade på bio hela familjen. Om gårdagen kunde samlas i ett piller så skulle det vara lyckans lyckopiller.
 
Imorse åkte jag med pappa till hans jobb för att sätta fart på tentaplugget inför tentan i Handelsrätt. Inga omtentor här inte. Efter lunchen gick vi en liten promenad och kollade på stallarna. Hästlukt är tamejfan det bästa jag vet. Nu är det snart dags att röra oss hemåt och imorgon åker jag nog ner till Linkan igen. Det här blir bra gänget!

Lite inspo i mörkret

Datum:2015-02-09 Tid: 16:54:04
Wow, Åre var orimligt på alla sätt och vis. Det blev fyra dagars skidåkning, grym afterskii, bastu, mys med alla i stugan, hemmafest, rockande på dansgolvet och allt vad en skidresa med vänner innebär. Jag körde en spontanare och hoppade av tåget i Stockholm påväg ner igen där jag spenderade helgen vilket var såå skönt. Vickan hade avskedsmiddag så fick träffa alla tjejerna också!! Alltså.. Linkan presterade så extremt bra förra terminen och de senaste två veckorna har inte riktigt levererat. Många av mina vänner har haft omtenta som de har pluggat till och så har det varit så mörkt och slaskigt, har helt enkelt känt mig väldigt ensam. Men i torsdags var det först födelsedagsmiddag och sen kravall vilket var roligt. Känner att jag behöver ta mig ur träsket så jag satte mig i bubblan i lördagskväll och körde hem. Det var verkligen precis vad jag behövde, bästa medicinen alltså.

RSS 2.0