Jahaja

Datum:2015-08-11 Tid: 11:01:15
Förra veckan flyttade jag ner till Linkan igen för en ny termin. Här ser ni vardagsrummet i lägenheten som jag och Ida hyr det här året! Trivs såsåså bra redan :D
Efter en väldigt snabb uppackning av alla saker och fix i läggan drog vi på oss kläderna, skålade för inflytten och mötte upp ett gäng på Platå där det blev mys och recap efter sommaren.
Jag är ordförande för underfaddrarna iår så mellan alla möten och gyckelträningar har det blivit MYCKET volleybollhäng med hela gänget, låt oss kalla det teambuilding.. Gäller ju att passa på när det äntligen bjuds på lite sommarväder!
Jag har ju aldrig varit i Linkan utan att plugga så det har varit helt fantastiskt att kunna göra lite vad man vill med kvällarna. Förra veckan blev det grillkväll hos Edvin, han har en jätteball liten bar-hörna i sin lägenhet. Riktig studentdekor.
I lördags var det utgång som gällde så vi passade på att bjuda in alla här hos oss, vi var nog nästan 70 pers som spelade beerpong, dansade och drack drinkar innan vi alla gick vidare till Platå. Riktigt roligt att träffa alla igen och jäklar vilken lyckad kväll det blev!!!
Här har ni hela gänget som ska vara faddrar för Spanska i år, vi är fem underfaddrar och två överfaddrar. Vi hade planeringsdag igår som ganska snabbt övergick i picknick och volleybollspelande med tanke på vädret. Idag är det rätt lugnt på schemat men imorgon har vi kick-off och på torsdag börjar Nolle-P med FULLT ÖS. Kommer bli jätteskoj men lite nervöst än sålänge såklart! Vi hörs


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0