Valborg i Uppis

Datum:2015-04-29 Tid: 07:25:20
De senaste två veckorna har varit så fantastiskt roliga med dagsfest, kravaller och faddergrejer men OJ vad mycket plugg och möten hit och dit jag har haft. Har bokstavligt talat varit dränkt men nu är två av tre delar över för den här spanska kursen så nu tar jag ledigt ett par dagar för Valborg i Uppsala med gänget!!!
 

Your vibe is contagious, make sure that is a good thing

Datum:2015-04-19 Tid: 21:43:43
 

En söndag i april

Datum:2015-04-19 Tid: 21:36:55
Imorgon är det dags för tenta igen då, associationsrätt på spanska. Lyckades ju precis lära mig de 4 svenska bolagsformerna till Handelsrätt-tentan men nu kan jag skryta med att jag även har full koll på de 13 spanska bolagsformerna. Klockan är bara halv tio och jag ligger redan i sängen, imorgon blir en lååång dag. Efter tentan är det full rulle med nästa del i kursen och sen är det nattkö inför fredag då det är utekravall!!! OM jag är taggad, ska bli kalas. Ha en trevlig vecka gänget

Livet

Datum:2015-04-16 Tid: 16:30:48
Tårta för att fira Bella som fyllde 20 i måndags, och långa kvällspromenader är det som skiljer mina dagar från seminarier och plugg. Just nu läser vi externredovisning och associationsrätt på spanska och det är orimligt mycket att göra på kort tid.. Spanskatentor tre måndagar i rad nu! Ikväll ska vi dock åka och storhandla, höjdpunkten den här veckan. Kram på er alla💕

Transporten

Datum:2015-04-12 Tid: 22:01:16
 
Det känns lite som om jag står och stakar på en transportsträcka just nu och jag kan inte riktigt förklara varför. Är lite likgiltig till allt som händer runt omkring mig men sånt kommer ju och går i perioder. Jag kämpar på med plugget och imorgon är det tenta igen.. En bra sak är att uteserveringarna har öppnat nu och när jag var ute och gick runt Stångån igår så var det varmt i luften. En annan bra sak är att jag blev ordförande för vårt fadderlag och när vi hade invigning i torsdags var vi uppdelade i små lag, mitt lag "Team Donken" vann bästa utklädnad. Finns inte så mycket att berätta annars, jag kämpar på i transportsträckan och jag längtar verkligen tills den tar slut. Behöver en soft backe nu!

Glad Påsk

Datum:2015-04-11 Tid: 14:58:39
Ni vet när man var liten och skulle lära sig skriva? Och man fick olika teman som blev små kapitel i boken om en själv? Jag kommer ihåg ett visst kapitel, man skulle skriva om en plats på jorden där man helst skulle spendera sitt sommarlov, och jag skrev mitt kapitel om landet. Om den stora stenen med en liten grotta under, om blåleran och trollhåret nere vid sjön, om matkällaren, om kiktornen där man aldrig såg några vildsvin och om smultronen som aldrig hann bli helt mogna. När det finns många många fler böcker och man utan förvarning får veta att det aldrig mer kommer finnas något nytt kapitel om sommarlov på landet.. Det är obegripligt. Jag trodde verkligen att det skulle komma fler kapitel i mina böcker.

Even longer time no see

Datum:2015-04-05 Tid: 12:27:45
Ska bli bättre med bloggningen, promise. Förra årets Påsk i SB var en av de bästa dagarna förra året. Idag är det påsklunch som står på schemat. Ses.

RSS 2.0