Slutet gott allting gott

Datum:2014-09-01 Tid: 21:33:00
Alltså åååååh vad rolig den här veckan har varit. TogaParty som var hur kul som helst. Fulsittning med massa spex.
München Hoben, oktoberfest precis utanför min dörr typ. Blev väldigt roligt men dagen efter hade vi 3h seminarium om Spaniens politik PÅ SPANSKA så det blev läggdags tidigt.
Jacobs lag var uppe i Linköping och spelade hockey så det har jag tittat på, jättemysigt att få krama lite på dom igen. Vi har haft massa nolle-P aktiviteter både med klassen och andra klasser. Vissa stunder har vi varit pigga och lekt med regnponchos, andra stunder har vi alla legat däckade på mitt golv.
I fredags var det slut på Nolle-P vilket såklart firades med finsittning, gröna drinkar som kallades "Romeos kyss" och party fram tills halv 8 på morgonen. Det här året kommer bli så roligt tror jag!!! Har haft en alldeles underbar nollning och start på LinkanLife. I lördags åkte jag hem till Stockholm för att överraska Kakan som fyllde 20 år, hur mysigt som helst. Det har bara gått två veckor men det är ganska stor skillnad från att ha sovit i samma säng i fem månader. Saknar henne så varje dag. Träffade Vickan i söndags vilket var lika mysigt som alltid och sen hade vi familjekväll med jättegod mat och film. Blev en snabbis den här gången men kommer hem om två veckor igen <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0