En Polly om dagen gör dig lycklig

Datum:2014-09-21 Tid: 23:11:35
Jag åkte ju hem i helgen men förra Platåtorsdagen gjorde vi det hur mysigt som helst med tapas hemma hos Ida innan vi dansade och hade kul på Plattan.
Sen var jag ju hemma förra helgen och det var så mysigt. Hade massa mys med familjen, en god brunch med Freddie, pluggdejt med Vickan(!!!) och så hade Mathilda 20årsparty i lördags. Vi spelade beerpong och dansade. Det var hur roligt som helst att träffa alla! Saknar alla varje dag.
I måndags bänkade vi oss för att köa för biljetter till Dra´t i Spa´t. Vi satt där från 10 på måndagmorgonen tills biljettsläppet vid 7 på tisdagsmorgonen haha. Men vi hade såå kul!! Vi pluggade, såg på film och spelade kort. Skrattade en hel del också. Det var lätt värt att köa! Det bästa är att andra halvan av vårt crew måste köa nästa gång, och då är det betydligt kallare. Mohaha.
Efter allt köande så blev det all-in på mys. Älskar min lägenhet lite mer än mitt eget bästa eftersom jag blir av med den i jul.
I torsdags blev det upp tiiidigt för att skriva mitt livs första dugga. Vi fortsatte dagen med att åka in till stan för att äta frukost på Espresso House och fixa lite ärenden. När fixar-Pau ändå var igång så storstädade jag här hemma och fixade med massa nödvändigheter. Vi bestämde oss för att dumpa Platå och ha myskväll istället. Så jag och Ida började med att ta igen tre veckor utan träning på gymmet. Vi körde en halvtimmes kondition, en timmes styrka och en timmes zumba. Sen köpte Ida med sig massa god frukt så vi kunde ha myskväll hos mig. Vi kollade igenom hela Portkod 1321 och snackade om allt mellan himmel och jord.
I fredags var alla på sånt där härligt redo-för-helg-humör så vi skrattade oss igenom lektionen och sen var det dags att börja måla tröjor. Temat för kvällen var nämligen Färga och Härja så vi målade allt som gick att måla. Hade lite jobbigt med ryggen dock så även om förfesten var väldigt rolig så tog min kväll slut ganska snabbt tyvärr..
Igår mötte jag upp Ida vid 12-tiden och då cyklade vi ner till ån för att kolla på Draget. Det är en dragkamp där lagen står på varsin sida av ån och det förlorande laget åker ner i vattnet. Det var så sjukt att se på! Sen cyklade vi vidare till Yellow Fellow på torget där vi åt lunch och drack fina drinkar.
På kvällen var det dags för "Partaj i Shanghai". Vi började med middag hos Ida innan vi åkte hem till Becca och förade. Vidare därifrån till skolan för att få stämpel och tillbaka till Colonia där en av våra faddrar hade förfest. Kvällen kan väl sammanfattas i MASSA dans när John De Sohn spelade, kinesiska tecken hit och dit, en brinnande Matilda, skratt, efterfest hos Chien, ett kvitto på 20 cheese och en Matilda bredvid mig vid läggdags. Jag vaknade med ett leende på läpparna imorse, bästa kvällen hittills i Linkan. Utan tvekan.
Idag har det regnat. Men vi har haft det mysigt ändå. Lite film, lite plugg och mycket lycka. Glädjen är sådär så man kan ta på den. Nästan iaf, tack för den här veckan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0