28 September 2014

Datum:2014-09-28 Tid: 11:33:50
Den här veckan i Linkan har varit en riktig skolvecka faktiskt. Jag och Ida har tränat varje dag och det har varit pluggpluggplugg... Om jag inte visste det innan så kan jag nu bekräfta att jag avskyr nationalekonomi. I onsdags hade jag, Bella och Marky tacokväll hos Chien, utan Chien... :D
I torsdags så var det självklart Platå-utgång så vi började med beerpong hemma hos Bella innan vi hade en kväll full av köande. Kö för att komma in, kö till garderoben, kö från garderoben, kö ut... Men det var en rolig kväll allt som allt ändå! Fick uppleva mitt livs första kuddkrig på en klubb.
Jag, Bella och Ida tog bilen hem till Stockholm i fredags efter lektionen och sen hade vi en gammal hederlig familjekväll med god mat och film. Älskar att komma hem till Djursan och kunna koppla bort Linkan-livet ibland precis som jag älskar att komma tillbaka till Linkan och koppla bort Djurs-livet också. Ni kan kalla mig dubbelagent. Eftersom pappa fyllde år i onsdags så firade vi honom med den obligatoriska scones-frullen igårmorse och sen mötte jag upp Mathilda på torget för en lååång lunch och promenad vid vattnet. Älskar den lilla filuren. Kvällen spenderades hos Elle med tjejerna och god mat. Idag är det pluggplugg och släktkalas som står på schemat. Hoppas ni har haft en fin vecka gänget.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0