10 September 2014

Datum:2014-09-10 Tid: 23:58:00
Hej gänget! Nu ska jag försöka komma igång med uppdateringen igen. Makroekonomin har kommit igång ordentligt nu.. En jäkla massa plugg, har suttit hela helgen och början av den här veckan med massa uppgifter. Imorgonbitti ska vi lämna in en skriftlig uppgift och det ska bli sååå skönt att ha den ur världen. Ungefär såhär ser skoldagarna ut, en föreläsning och massa plugg med paus för sisådär tio koppar kaffe och toaraster per dag.
Men det går ingen nöd på oss. Var lite smådeppig när nolle-P var slut men förra onsdagen bjöd Linkan på kalas, visste inte riktigt vad det var innan jag gick dit och vet fortfarande inte riktigt vad det var vi gick på. Men det var konsert och gosigt klasshäng i solnedgången.

I torsdags var det terminens, och min, allra första Platåtorsdag som Gabbi har snackat så mycket om. Jag blev INTE besviken! Vi började kvällen hos Ida med tacos och sen kom resten av klassen och förade innan det blev dans, dans och mera dans på Platå. Riktigt roligt! Det allra bästa med kvällen var att läkarfesteristerna kom på besök hos Ida. Skrattade så jag bokstavligen grät, vi erbjöd chips men de ville bara ha "grönt, gott och hemlagat" så de drack upp den GRÖNA mjölken och betedde sig som djur när de åt allt från sparris till isbergssallad till gurka. Lite gyckel fick vi också. Oslagbart!!
 
Förutom plugg hela helgen så var vi på en inflyttningsfest i lördags där vi regerade på beerpong. Har hunnit träna också, ska bli så skönt att komma igång igen! Imorgon är det torsdag vilket betyder Platå igen, behöver jag ens säga att vi är taggade? På fredag åker jag hem till Stockholm än en gång för att fira Mathilda som har fyllt 20 år. Puss och hej från Linköping


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0