Polly i Linkan

Datum:2014-10-09 Tid: 20:55:39
UPPIFRÅN OCH NER:
- Hade en härlig långhelg i Stockholm med släktkalas och mysig brunch med tjejerna bland annat.
- Kommande helg bjöd på partaj i form av "Le Mans" med kravall och trollkarlstemafest. 
- När jag kom tillbaka till Linkan hade min typiska otur kickat in och mitt kylskåp stod på glänt så det blev storstädning för hela slanten vilket resulterade i en FET storhandling. Men jag, Ellen och Åke handlade tillsammans och då blir det rätt mysigt.
- Ett av studentlivets viktigaste pelare är cykeln. Det kryllar av cyklar här och jag som tidigare avskydde att cykla har lärt mig att hata det lite mindre och istället tycka att det är lite mysigt i rätt väder.
- Vi har hittat ett nytt favvoställe; Espresso House på Trädgårdstorget. En stor soffgrupp med en fontän bredvid som bjuder på ett härligt brus, massa folk som går förbi, fika, härligt höstväder och det här goa gänget är receptet på lyckad en mysdag.
- Myset har fortsatt nu i veckan på kvällstid med diverse filmkvällar och middagar hos Ida och Chien.
- Kanelbullens dag firade vi självfallet med att baka bullar som vi sedan mumsade på tillsammans innan Le Mans förra helgen.
- Ida gör världens bästa lasagne så när vi kom tillbaka till Linkan efter helgen i Stockholm hade hon gjort flera matlådor till mig - och inte nog med det står det massa gosiga hälsningar på alla också♥
- Våra älskade klassisar har gått in med ett lag i fotbollsserien som heter "FC Stolpskott" och de hade sin andra match i tisdags. Självklart var vi där och hejade! Tyvärr blev det förlust men bara med 3-2 den här gången ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0