26 November 2014

Datum:2014-11-26 Tid: 18:06:44
Förra veckan var det lite chillplugg och en sleepover med Idis innan jag satte mig på tåget till Stockholm i onsdags. Har ju aldrig åkt tåget hem men det funkade rätt bra (trogen bilförare). Vi hade mysmiddag med familjen när jag kom hem och sen tog jag tillfället till fånga och hade en riktig mysdag med pyjamas-hela-dagen-stuk i torsdags. På eftermiddagen hade jag dock min operation som gick bra men fysatan vad ont jag hade i käften resten av kvällen... I fredags fick jag ÄNTLIGEN träffa Kakan och se hennes lägenhet och nya hemstad: Uppsala. Vi hade en riktig mysdag!
I lördags var vi bjudna på lunch hos familjen Ulff och sen pysslade jag och spelade piano hela eftermiddagen, drömmigaste någonsin. Vi var så mätta efter lunchen så mamma fixade bara i ordning lite tapas på kvällen och sen mötte jag upp Karin, Linda och Oliver (♥) innan Freddie kom också. Vi drog en sväng till Collage och Solli. Hur najs som helst, saknar lite att gå ut i Stockholm måste jag medge.. I söndags brunchade jag, Kakan och Hanna. Åt nog så det räcker resten av månaden.
Efter lite kaos med tågresan så kom jag tillbaka till Linkan i söndags, däckade direkt. Den här veckan har varit väldigt bra hittills förutom lite panik igår då vi skulle ha debatt på spanskan.. Läskigt men det gick bra, jag och Ida var mot Kataloniens självständighet haha! I pausen skulle vi köpa kaffe och fastnade då utanför lektionssalen i en halvtimme så vi passade på att köpa choklad som Låsen sen smörade med för Juanjo. Jo men varför inte? Annars så var det faktiskt sol igår, long time no see. Matilda och jag åt mysfrulle i stan och jag lämnade äntligen in min trasiga ovve. Imorse var det en lektion och sen har jag ägnat resten av dagen åt plugg, storstädning av lägenheten och määängdeeer av tvätt..
 
Imorgon är det dock festligheter på ingång. Två tjejer i klassen har fyllt år i dagarna så vi ska bowla och sen är det kravall (ovve-dags :D) på Platå! Helgen bjuder dessutom på lägenhetsvisningar.. pirrigt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0