San Diego to Hollywood

Datum:2014-05-14 Tid: 19:57:02
När vi vaknade i lördags åkte vi tillbaka downtown i SD där vi åt jättegod brunch (som senare visade sig vara en strippklubb på kvällstid), kollade i lite affärer och hade det allmänt mysigt. Vid lunch-tid åkte vi den långa bron över till Coronado Island där det är fin utsikt över hela San Diego skyline. Därifrån började vi sen vår bilresa mot  Los Angeles.
Väl framme i Hollywood fanns det bara ett motel som hade lediga rum, och dessutom bara ett för sex. "Det kan antingen bli fruktansvärt eller jättekul" tänkte vi och trängde ihop oss tio tjejer i rummet. Den fruktansvärda delen pågick i ett par timmar då alla skulle duscha och fixa sig. Men när alla var klara började den jättekuliga delen. Vi drack champagne, hade tjejsnack och sjöng till massa låtar innan vi tog taxi till Greystone. Bland annat Dicaprios favvoklubb och Rihanna har haft födelsedagsparty där. Det var en jättefin klubb med massa dansöser som hängde i taken och riktigt bra musik. Väl hemma på hotellrummet igen övergick den jättekuliga delen till bästa delen någonsin. Har nog aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket förut. Tack tjejer för en underbar kväll!!!!

Postat av: Malin

Hej! Undrar bara hur ni kom in på klubbarna? är det inte 21-årsgräns? Åker till SB och LA i höst nämligen så ville vara lite förberedd ;)

Svar: Heej! Jo det är 21-års gräns. Det är ganska strängt, men det är jättevanligt med falskleg framförallt. Annars kommer man nästan alltid in om man har någon man känner eller om man är med någon promotor :)
paulinestenseth.se

2014-05-15 @ 12:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0