Finals stole my brain and won't give it back

Datum:2014-05-21 Tid: 22:01:35
Ja att finalsweek är här märks på många sätt kan jag meddela. I måndags kom vi hit vid niotiden och då var HELA bibblan fullproppad, folk satt på golven och pluggade. Vår marketing communications class hade take-home-finals så det var bara att sätta oss på golvet och börja med det. Del 1 var ett 50-frågors quiz på hela kursen och den fick jag B på vilket var skönt. Del 2 var att lämna in tre essayfrågor och det tog en del tid och ork.. usch.. Efter 7h i bibblan blev en tur på gymmet nödvändigt. Blev 50min kondition, springa är verkligen enda sättet att koppla bort för mig här borta utan mitt piano. Lisen fyllde 21 i söndags så vi hängde i Brezza med henne på kvällen och hade tjejmys.
 
Igår blev det en favorit i repris med bibblanhäng. Dock ännu värre, Kakan och jag hämtade upp Cissi och Dani vid åtta för att få sittplatser. Väl i bibblan blev det psykologi-plugg för hela slanten. Ett gympass för att skaka av oss allt plugg och sen tillbaka till skolan för del 3 i marketingen som var en gruppredovisning. När vi kom hem hade vi familjemiddag. Blev köttbullar på papperstallrikar och rödvin, gäller att prioritera vad man lägger pengar på ;)
 
Imorse var det upp tidigt för kl 8 hade jag min final i journalistiken. Det gick som väntat jättebra vilket var skönt!! Har suttit i bibblan sen halv tio och pluggat psykologi. Det är 15 kapitel med huuur mycket fakta som helst som ska in i hjärnan.. 100 quizfrågor imorgonbitti, wish me luck. Om ett par timmar blir det paus i plugget för en löptur, om jag inte hade ont i benhinnorna innan finals så har jag det nu haha. Klockan fem har vi final i fotografi!! Ciao


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0