3 Mars 2014

Datum:2014-03-04 Tid: 17:39:00
I onsdags blev det långdag i skolan som vanligt som slutade med att min kamera gav upp. Dålig dag helt enkelt. Inte nog med det spöregnade det när vi skulle gå hem så jag, Karin och Philip gjorde vårt bästa för att göra dagen lite bättre. Vi tände massa ljus, tog fram kakor och te och satte oss under varsin filt på verandan. Sålänge man slipper vara ute i regnet så älskar jag det.
I torsdags fortsatte regnet så jag och Karin passade på att ta hand om oss själva lite på skönhetssalongen "Benefit", ser ni hur mysigt det är??? På kvällen drog vi ihop en perfekt tjejmysmiddag med våfflor! Vi avslutade kvällen med lite beerpong-häng hos killarna i San Pascual.
I fredags kom Gustaf och Wille till Santa Barbara! Vi välkomnade dom med party på Velvet Jones där det var 18+ kväll. Lördagen bjöd på ännu mer spöregn så vi spenderade vår tid framför fem filmer i soffan med alla tjejer och killar! På kvällen gjorde grabbarna i ordning en jättegod middag till alla innan vi visade upp IV!
I söndags åkte Wille hem och vi hade städerska i huset så vi passade på att åka till State och äta en god lunch på Sandbar tillsammans innan han begav sig! Kvällen spenderades med knytismiddag och Titanic-tittande. Här i USA kan man beställa hem i princip allting så vi fick godis levererat till dörren ;) Igår drog skolveckan igång igen.. Avslutade en låång dag med ett mördarpass på gymmet vilket behövdes efter helgens slappande!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0