Den senaste veckan har jag...

Datum:2014-06-13 Tid: 15:45:52
.. Firat Alice som fyllt 20 år!! Hon hade fixat jättemysigt med drinkar, tårta och champagne på sin altan. Därefter blev det utgång som slutade med att jag, Karin och Mathilda dansade loss inne på Solidaritet och hade hur kul som helst.
I söndags var jag, mamma och pappa på utflykt. Vi åkte till Linköping och kollade på en liten lägenhet som antagligen blir mitt hem i höst. Kände mig väldigt hemma när det fanns en liten beach volleyboll plan utanför lägenhetskomplexet. Santa Barbara feeling!! Vi åt lunch hemma hos pappas gamla arbetskollega där det bjöds på både sol och god mat!
Jag och Kakan tog en lååång promenad med Vera runt i Djursholm. Allt var i sin ordning! Så skönt att det är ljust så länge på kvällarna. Suuuummer.
Caroline tog studenten i måndags!!! Jag älskar verkligen studenten alltså, glädjen går nästan att ta på. Att se min bästis så lycklig gjorde att jag blev alldeles varm i hjärtat. Grattis igen Barle!
Jag följde med Ami till DAGY i tisdags och lämnade tillbaka hennes dator, allt såg precis likadant ut som för ett år sen. Lite nostalgiskt blev det ändå. Vi fortsatte dagen i solen med glass och mys med Bobo!
Vi hade vår första familjemiddag i Sverige. Det blev Josefinas uteservering, där kommer jag spendera mycket tid i sommar känner jag. Hur najs som helst i kvällssolen. Vi satt och skrattade i några timmar, saknar att inte bo med dom där två..
I onsdags jobbade jag mitt första pass på Golfklubben sen i oktober förra året. Allt var precis som det alltid har varit och hur nervös jag än var kom jag ihåg allt haha. Kändes bra att vara tillbaka! Jag och Gabbi åt middag hos Mathilda. Vi satt på hennes altan i 6h och åt och skrattade och åt och pratade. Det var så kul att se Gab igen!!
 
Igår var jag och Karin på Shape och sen hälsade vi på Dani på hennes lunch. Känns så konstigt att inte träffas hela tiden. Fabian slutade nian igår så morfar var här och åt tårta innan jag började jobba vid fyra och jobbade hela kvällen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0