Roadtrip

Datum:2014-06-29 Tid: 18:14:24
Vi har haft strålande väder hela veckan vi varit här bortsett från en kväll. Vi hade planerat att vi skulle åka till en beachclub i Palma idag men bara för det var det självklart dåligt väder imorse när vi gick upp... Så vi har varit på utflykt på ön idag istället. Vi började med en liten marknad och sen besökte vi ett kloster i Lluc. Mysig dag! Jacob åkte till några polare i Palma idag vilket var tråkigt men en vecka har vi fortfarande kvar här i mitt alldeles egna lilla paradis!!

Me Myself and I

Datum:2014-06-29 Tid: 09:51:00

Här har vi det allt bra

Datum:2014-06-28 Tid: 18:48:39

Mallis

Datum:2014-06-21 Tid: 12:13:44
Om en timme åker jag till Mallis!!! See ya

Summertime

Datum:2014-06-21 Tid: 12:10:52
Förra helgen var Mattan uppe i Stockholm! Matilda fyllde dessutom 20 så hon bjöd på drinkar och plock, hur gott som helst. Sen visade vi Hanna hur man festar uppe i hufvudstaden. Jätterolig kväll!!! Saknar mina tjejer.
I måndags fyllde nästa pingla 20. Dani bjöd över lite tjejer för jättegod grillmat och tårta innan vi drog till F12. Första gången jag var där men det blir nog en ny favorit. Grattis tjejer än en gång!!

Den senaste veckan har jag...

Datum:2014-06-13 Tid: 15:45:52
.. Firat Alice som fyllt 20 år!! Hon hade fixat jättemysigt med drinkar, tårta och champagne på sin altan. Därefter blev det utgång som slutade med att jag, Karin och Mathilda dansade loss inne på Solidaritet och hade hur kul som helst.
I söndags var jag, mamma och pappa på utflykt. Vi åkte till Linköping och kollade på en liten lägenhet som antagligen blir mitt hem i höst. Kände mig väldigt hemma när det fanns en liten beach volleyboll plan utanför lägenhetskomplexet. Santa Barbara feeling!! Vi åt lunch hemma hos pappas gamla arbetskollega där det bjöds på både sol och god mat!
Jag och Kakan tog en lååång promenad med Vera runt i Djursholm. Allt var i sin ordning! Så skönt att det är ljust så länge på kvällarna. Suuuummer.
Caroline tog studenten i måndags!!! Jag älskar verkligen studenten alltså, glädjen går nästan att ta på. Att se min bästis så lycklig gjorde att jag blev alldeles varm i hjärtat. Grattis igen Barle!
Jag följde med Ami till DAGY i tisdags och lämnade tillbaka hennes dator, allt såg precis likadant ut som för ett år sen. Lite nostalgiskt blev det ändå. Vi fortsatte dagen i solen med glass och mys med Bobo!
Vi hade vår första familjemiddag i Sverige. Det blev Josefinas uteservering, där kommer jag spendera mycket tid i sommar känner jag. Hur najs som helst i kvällssolen. Vi satt och skrattade i några timmar, saknar att inte bo med dom där två..
I onsdags jobbade jag mitt första pass på Golfklubben sen i oktober förra året. Allt var precis som det alltid har varit och hur nervös jag än var kom jag ihåg allt haha. Kändes bra att vara tillbaka! Jag och Gabbi åt middag hos Mathilda. Vi satt på hennes altan i 6h och åt och skrattade och åt och pratade. Det var så kul att se Gab igen!!
 
Igår var jag och Karin på Shape och sen hälsade vi på Dani på hennes lunch. Känns så konstigt att inte träffas hela tiden. Fabian slutade nian igår så morfar var här och åt tårta innan jag började jobba vid fyra och jobbade hela kvällen.

dagens tanke gänget

Datum:2014-06-06 Tid: 16:01:15
Has it ever struck you that life is all memory, except for the one present moment that goes by you so quick you hardly catch it going? 
 

6 Juni 2014

Datum:2014-06-06 Tid: 15:57:14
Ja att problemen tog slut efter flygplatsen i SB som jag skrev i förra inlägget var ett skämt. Sov till både min egen och Karins förvåning på nästan hela flyget till London. När vi kom dit blev det väldigt mycket gående och bärande på våra tunga handbagage men tillslut kom vi fram till disken där vi skulle få våra boardingpass. Självklart blev det problem igen och vi fick höra att det inte fanns någon Karin eller Pauline på flyget till Stockholm. Efter mycket om och men löste det sig dock så vi kom med planet. Men på grund av allt trams så kom inte väskorna istället.. Dock var allt värt det när vi väl stod på Arlanda och fick krama om våra familjer! Och jag höll på att börja gråta när jag såg att Freddie hade följt med till flygplatsen. Det värmde i hjärtat kan jag säga.
 
Sen jag kom hem har jag hängt mycket med familjen, myst med Ami och Freddie, ätit lunch med Oliver, fikat med Mathilda på Karins café, haft min första utgång i Sverige, ätit världens mysigaste lunch med min älskade Barle, återvänt till SATS och varit på studentmottagningar. Vi firade Clara igår där jag fick träffa ytterligare några av bästisarna!!! Det är både kul och tråkigt att vara på hemmaplan igen måste jag säga. Men mer om det senare, ikväll ska vi fira Alice med drinkar!

RSS 2.0