En vecka värd att minnas

Datum:2014-07-24 Tid: 18:11:16
 
Vår färja gick mitt i natten mellan lördag och söndag så vi kom fram vid 8-tiden på söndagmorgon! Då traskade vi in till Visby och åt stor frukostbuffé innan vi fick klartecken att vi kunde flytta in i lägenheten. Lägenheten var jättestor med plats för alla oss 7 tjejer och låg cirkus en kvart att gå in till stan! Det regnade så vi passade på att storhandla för veckan och gå e kvällspromenad!
Första dagen på veckan regnade det fortfarande så jag, Karin och Barle bestämde oss för att gå på utflykt och bada. Låt oss säga att lera, stenar och iskallt bad beskrev den lilla turen rätt bra.. Vid 3 hämtade vi upp SARA(!!!) på flygplatsen. Mitt hjärta hoppade till lite när jag såg henne, har saknat henne så mycket! På grund av dåligt väder blev Kallis inflyttat till Visby Strand, det var helt okej! Samma med kvällen som blev rätt kort då spöregn förstörde..
Första dagen på Kallis vad det Carlsberg som bjöd in till Wheres the party och det var en av de absolut roligaste dagarna!! Och sen fortsatte det roliga hela veckan!
En av dagarna åt vi lunch på Krusmyntagården och sen åkte vi till en brygga och badade!
En båtfest nere i hamnen hann vi med!
WHITE PARTY!! 
PINK PARTY!!
Vi hade en jätterolig vecka i Visby!! Roliga dagsfester på Kallis, bra utgångar på kvällarna, skrattattacker i lägenheten med tjejerna, små roadtrips, himla massa badande, klockrent väder och väldigt väldigt mycket nudlar och tomatsoppa.
 
Tack för en toppenvecka!! Jag avslutar den med att "NI KAN GÅ HEM NU"
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0