Mitt nya hem

Datum:2014-07-30 Tid: 23:52:01
Mamma och jag har varit i Linköping hela dagen och fixat i lägenheten. Köpte mitt livs första brödrost idag dessutom. Kan inte direkt klaga på avståndet till skolan heller.. Jag är rätt nöjd med livet just nu, och Freddie är hemma

En vecka värd att minnas

Datum:2014-07-24 Tid: 18:11:16
 
Vår färja gick mitt i natten mellan lördag och söndag så vi kom fram vid 8-tiden på söndagmorgon! Då traskade vi in till Visby och åt stor frukostbuffé innan vi fick klartecken att vi kunde flytta in i lägenheten. Lägenheten var jättestor med plats för alla oss 7 tjejer och låg cirkus en kvart att gå in till stan! Det regnade så vi passade på att storhandla för veckan och gå e kvällspromenad!
Första dagen på veckan regnade det fortfarande så jag, Karin och Barle bestämde oss för att gå på utflykt och bada. Låt oss säga att lera, stenar och iskallt bad beskrev den lilla turen rätt bra.. Vid 3 hämtade vi upp SARA(!!!) på flygplatsen. Mitt hjärta hoppade till lite när jag såg henne, har saknat henne så mycket! På grund av dåligt väder blev Kallis inflyttat till Visby Strand, det var helt okej! Samma med kvällen som blev rätt kort då spöregn förstörde..
Första dagen på Kallis vad det Carlsberg som bjöd in till Wheres the party och det var en av de absolut roligaste dagarna!! Och sen fortsatte det roliga hela veckan!
En av dagarna åt vi lunch på Krusmyntagården och sen åkte vi till en brygga och badade!
En båtfest nere i hamnen hann vi med!
WHITE PARTY!! 
PINK PARTY!!
Vi hade en jätterolig vecka i Visby!! Roliga dagsfester på Kallis, bra utgångar på kvällarna, skrattattacker i lägenheten med tjejerna, små roadtrips, himla massa badande, klockrent väder och väldigt väldigt mycket nudlar och tomatsoppa.
 
Tack för en toppenvecka!! Jag avslutar den med att "NI KAN GÅ HEM NU"
 

Här trivs vi

Datum:2014-07-15 Tid: 12:58:44
Har tagit massa bilder så det kommer en liten bomb i helgen! Men vi har det gryyymt
 

Visby

Datum:2014-07-13 Tid: 02:11:43
Kioskdagen igår var jättemysig! Mysfikade lite med Karin och Lasse och sen kom Vickan och hängde med mig till stänging. Även om jag vetat det så är det nu helt säkert att det blir plugg i Linköping i höst. Har tackat ja till min lilla lägenhet så det blir påskrivning och allt någon helg framöver. Är riktigt taggad på ett nytt kapitel!! Somnade direkt när jag kom hem så även om klockan bara är strax efter två nu så har jag ändå sovit några timmar. Ska fixa lite kaffe så bär det av för att hämta upp Karin, Barle och Dani. GOTLAND!!!

Vecka 28

Datum:2014-07-11 Tid: 11:54:53
Resan var jättemysig! Men å andra sidan kan inte två veckor på världens bästa ö med Olbing bli fel. Återkommer med bilder!!
I lördags blev det kaos på Arlanda när vårà väskor var kvar i Berlin... Men det löste sig med hjälp av kläder som inte kunde kommit mer lägligt i brevlådan och lite bortglömt smink i en necessär! Matilda (världens bästa host) hade än en gång fixat fint hemma hos henne för mina älsklingar från både Motala och Göteborg var i Stockholm för SB-reunion😍 Vi var hos M ett bra tag och hade hur kul som helst innan vi avslutade kvällen på Solli!!
 
I början av veckan blev det träning och jobb som gällde! Lite soffmys på min lediga dag i tisdags innan Oliver kom och åt lunch. Var ledig i onsdags också så då blev det ett besök hos tandläkaren som bjöd på tråkiga besked och ett desto trevligare solhäng+roadtrip med Elle. På kvällen blev det en lite spontan utgång med Dani, Linda och Bella. Vi hade såååå kul, bästa kvällen på länge!! Först hade vi lite nostalgihäng på Treat och sen blev det en mingelsväng till Collage och massa dans på Solli! 
Efter bara ett par timmar sömn var det dags för jobb igår men det var det verkligen värt!! Fabian gjorde mig sällskap på lunchen☺️ Lyxade till det med en "skinny vanilla ice latte" på em, påminner så mycket om SB!! Höll på att somna i soffan när jag kom hem så pappa, jag och F åkte till rangen och slog lite. Gick mycket bättre än förväntat så det blir en och annan golfrunda när jag kommer hem från Gotland! Barle kom på temys igårkväll, har saknat henne💗
 
Har heldag i kiosken både idag och imorgon och det är så mysigt!!! Jag och Vickan satt ju här en hel sommar för två år sen. Mys! Imorgon kommer hon dessutom hem från semester och ska kioskhänga här! Längtar 

Får inte nog

Datum:2014-07-04 Tid: 21:57:03

RSS 2.0