God Jul

Datum:2014-12-20 Tid: 13:04:35
Efter lite krångel med förseningar och byte av flygplan är vi äntligen framme och har haft två dagar nu i Cusco! Vi har redan blivit introducerade till det så kallade coca-teet som vi dricker för att hålla energin uppe och anpassa oss till höjden. Dessutom har vi fått se massa gamla Inka-ruiner, lamor, färgglada damer överallt, katedralen (vackraste jag sett) och smakat på typiska peruanska rätter och snacks. Idag lämnar vi Cusco för lite utflykter och ikväll checkar vi in på ett nytt hotell för att sova en natt innan vi beger oss iväg på vår vandring! Väderleken säger regn, jag säger det klarar vi. God Jul sålänge🎅
 

Plötsligt händer det

Datum:2014-12-17 Tid: 06:17:46
Nu har vi satt oss till rätta på planet från Arlanda till Amsterdam. Ska försöka lösa internet där så jag kan uppdatera om senaste veckan☀️ Nu bär det av på riktigt!!

Kalas

Datum:2014-12-11 Tid: 01:21:14
Jag har gått en extra kvällskurs i spanska den här terminen som jag har tänkt hoppa av flera gånger men ändå gått kvar. Igår hade jag min sista komplettering för att få ett godkänt i kursen men när jag loggade in idag på studentportalen så hade jag fått VG på kursen. Det känns fruktansvärt att lämna Linkan på söndag men då vankas julbord och mys innan det bär av till MACHU PICCHU, min drömresa, på onsdag. Kan ju faktiskt inte bli en mer God Jul. Ni är kalas allihopa, glöm aldrig det!!!

11 December 2014

Datum:2014-12-11 Tid: 01:11:33
ALLTSÅ VAR TAR TIDEN VÄGEN?! Det har redan gått två veckor av en av årets bästa månader.. Förra helgen hade Marky och Bella inflyttningsfest som bjöd på allt och lite till kan man väl säga. Vaknade upp i lördags och knöt på mig ovven för en av årets fetaste kravaller ägde rum, nämligen lusseballen. Jag och alla mina vänner jobbade och jag hade hur kul som helst. På dagen fick jag hjälpa till att rigga alla barer och köra upp all alkohol till kvällens fest och senare på kvällen var jag brandvaktsansvarig så fick lyssna på hela konserten, Daniel Adams Ray spelade. Det blev en lååång men hemskt rolig dag!
Annars så har veckan gått rätt snabbt hittills. Har haft lite föreläsningar, maaasssaaa grupparbete och idag satt jag 12h på en och samma stol i skolan och skrev på min individuella uppsats i Organisation&Ledning. Dock var stolen rosa så det var helt okej. Jag har haft sleepover med min Idis. Dragit en sista mathandling innan jullovet med Chien och hämtat ut en julklapp till mig själv.

1 December 2014

Datum:2014-12-02 Tid: 00:10:32
 
Bowling med klassen, Platå-kravall, Julmarknad och bak hos Marky, Silent Party på NH, mysmiddag hos Gabbi och väldigt mycket energi är väl en sammanfattning av min helg. Har haft riktigt roligt, det märks att vi läser en lugn kurs nu, är så rastlös hela tiden och har massa energi!! Dessutom märks det att det är December för alla har blivit sådär härligt julmysiga. Jag har lite ångest över att första terminen snart är slut, det är såå roligt här och kommer sakna alla. Men jag ska bo hos Ida i januari och fr.o.m. Februari har jag boende resten av våren!!! Jag fick också godkänt på min spanska-makroekonomi-kurs, swag. Jag är väldigt lycklig just nu, låt oss göra sista kapitlet på 2014 ett värdigt avslut på ett kanonår.
 

RSS 2.0