Nolle-P

Datum:2014-08-20 Tid: 14:53:00
Herregud vad vi har haft kul den här första tiden av nollningen, eller Nolle-P som den kallas här. Massa skrikande och sjungande av ramsor i ett tappert försök att vinna bästa Nolle-P-klass. Än är det inte över. Annat kan man säga om våra röster, den är ganska över hehe.
 
Min klass - spanska sprek - är hur bra som helst! Våra faddrar är också grymma så hittills har vi hittat på massa skoj. I lördags fyllde jag 20 (tack för alla gratulationer!!) och det firades ordentligt. Mamma, Pappa och Fabian kom hit på morgonen med presenter och scones. Världens bästa present! Under dagen var det massa aktiviteter och vid 23.58 satte DJn på Wannabe med Spice Girls i min ära. Stabilt. Igår började lektionerna lite smått och idag har vi träffat vår spanskalärare Marisol för första gången. Åt lunch hemma hos Gabbi igår också, hon har köpt lägenhet som var jättefin och det var guld att träffa henne igen :) Alldeles strax ska jag cykla hem till Ida där vi är några tjejer som ska fixa oss och dricka lite vin inför kvällens bravader. Det vankas nämligen EKONOMINSPARK!!!!!!!!
 
Ville bara meddela att jag lever och trivs som fisken i vattnet (även om jag saknar alla där hemma och campus inte är som SB). Hörs!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0