Blandade kamera och iphone bilder

Datum:2014-08-08 Tid: 17:34:05
En helg på landet med familjen var precis vad som behövdes efter en veckas jobb efter Visby. Vi gjorde inget annat än att äta god mat, bada och ligga på bryggan med en bok. Älskar det här stället.
Ellinors landställe. Jag, Vickan och Elle åkte ut en ledig dag på E's landställe där vi bara myste, lagade ceasarsallad och åkte båt. Det var perfekt väder men algblommning så vi kunde inte bada..
Robert 24 år. Robban fyllde år så Mattan var uppe i Stockholm. Vi firade honom på Ingarö där han hade bjudit in till grillbuffe. Perfekt sommarkväll!!!
Jobb. Jobb och jobb... Men jag älskar oftast mitt jobb och några mysiga kioskdagar har jag haft och då får man sitta såhär med en bra film när man inte får besök av Vickan.
Sommarhäng. Hade världens härligaste dag med Karin och Daniela i veckan när vi alla var lediga då vi bara låg på bryggan och badade. Vi hade med oss picknick också. Vet faktiskt inte hur jag ska klara mig när jag flyttar ifrån mina bästisar. Framförallt när en av dom åker tillbaka till älskade SB... I måndags spenderade jag, Elle och Vickan lite kvalitetstid med middag ute och drinkar på det.
Utgång. Tjejligan på språng. Vi åt middag hos mig i tisdags och sen drog vi till F12 följt av lite beerpong-spelande. Vill allra helst bara träffa dom här tjejerna varje dag.
 
Såhär har mitt liv sett ut på sistone. Vänner varvat med jobb och panik över allt och inget. Paniken ligger för tillfället på högsta nivå med spår av hat. Jag hatar redan allt som har med Linköping att göra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0