Birthdays

Datum:2014-04-24 Tid: 17:40:00
 
I måndags fyllde två killkompisar som bor i lägenheten över Hanna år, så vi var i Brezza och grillade och åt tårta! Så himla mysigt, även om jag sällan skriver det i bloggen så är det väldigt mycket plugg i veckorna så sånt här som grillningar osv ger lite vardagslycka!!!
I tisdags blev det i vanlig ordning 13h skola... Bibblo hela dagen lång med paus för mysig lunch i solen och lite middag innan vår marketing-lektion. Vi har infört lektisdag så efter lektionen åkte vi till Pascual och spelade lite kort med grabbarna. Dock var alla trötta efter allt plugg så vi satte på en Harry P film som ALLA lyckades somna till. Mysigt!
Igår fyllde både min man: Philip och min pärla: Hanna 20 år!!! Jag och Kakan började dagen med att baka scones och fixa fint till Philip och sen sjöng vi för honom. Efter det tog jag ett break från festligheterna och hade journalistik-prov. Sen fortsatte det. Jag, Karin, Dani och Sara överraskade älskade Hanna på sängen med födelsedagssång, tårta, champagne och ballonger!! Hann äntligen med ett gympass då jag slog "rekord" i löpning, ett litet strandhäng med dani och Karin då jag somnade och massa plugg... Men sen firade vi Hanna lite till och åt först jättegod middag på Cádiz (mamma, jag
åt risotton igen😏) och filmmys hos oss med svensk dipp och chips!! Himla bra dag det där, grattis igen!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0