24 September 2013

Datum:2013-09-24 Tid: 08:24:11
Igår fick jag äntligen in bilderna i datorn från vattenkameran vi hade med oss på Sardinien! Ser ni vilken blått vatten det är?? Längtar tillbaka. Hursomhelst så var jag ledig i fyra välbehövliga dagar mellan lördag och tisdag förra veckan. Jag passade på att träna, plugga matte, hänga med vänner och ha en mysig familjedag på Gröna Lund. Sen i onsdags har jag jobbat på för fullt och imorgon är jag ledig igen! Ska dock spendera hela dagen tillsammans med matteboken.. Idag fyller pappa år så vi har precis firat honom med scones och ikväll blir det tårta! 

Sommar, sommar och sol

Datum:2013-09-17 Tid: 21:01:39
Imorse slog det mig att hösten är på ingång. Luften har blivit mycket kallare och vissa träd har börjat ändra färg och till och med tappa löv. Jag tycker dock att hösten är mysig så det gör inte så mycket. Den här sommaren har dessutom varit väldigt bra också. Jag har hunnit med en hel del.
Sardinien med Gustaf en vecka.
Sommarens familjeresa till Portugal.
Två vändor till Gotland med mina favoriter.
Små utflykter till landställen, Fabians konfirmation och framförallt min alldeles egna student som alltid kommer vara det man minns av sommaren 2013.
 
Nu är jag faktiskt nästan lite redo för höst. Om 39 dagar får jag dock en liten till dos av sommar men innan dess är det jobb och plugg som gäller!

Fredag den trettonde

Datum:2013-09-13 Tid: 08:23:00
Fredag den trettonde idag då! Jag tror att det snarare betyder tur än otur. Får intala mig det för annars lär jag väl tappa massa tallrikar idag på jobbet.. Har jobbat varje dag sen sist, men nu har jag en långhelg av ledighet att se fram emot :) I tisdags var jag och Karin på ett möte med våra mammor som slutade med att jag fick ett mejl där det stod "Hej Pauline Stenseth. Vi har mottagit din ansökan till Santa Barbara City College". Plötsligt händer det!!!!! Idag är det bara 9-16 på jobbet och ikväll vill jag klä upp mig och hänga med vänner.

9 September 2013

Datum:2013-09-09 Tid: 09:03:59
Då var det ännu en ny vecka! Min helg har varit strålande. I fredags efter jobbet åkte jag ner till torget och klippte mig, skönt att bli av med allt slitet som man samlat på sig under sommaren. På kvällen åt jag och Gustaf middag ute för att fira ett år tillsammans vilket var jättemysigt. Vi sov länge i lördags för sen jobbade jag från fem till halv fyra i restaurangen på en femtioårsfest. Somnade så fort jag stängde ögonen och vaknade upp igår till ännu en sommardag (så skönt!!!!). Jag och Karin överraskade Mathilda med pannkaks-lunch eftersom hon fyllde år igår, grattis igen♥ Fortsatte min dag med att spela 9hål golf med Freddie och våra mammor. Det gick helt okej faktiskt. Hade myskväll med mamma igår då pojkarna i huset befann sig på andra håll. Nu är klockan nio och jag har hunnit med ett tandläkarbesök och en biltankning redan. Vid elva börjar jag jobba och sen jobbar jag resten av dagen. Hoppas ni har haft en härlig helg! 

6 September 2013

Datum:2013-09-06 Tid: 08:19:58
I onsdags satt jag i kiosken hela dagen och sen avslutade jag dagen med en liten mysig tjejmiddag. Det var megamysigt. Mer sånt. Igår hade jag sovmorgon till elva men sen spenderade jag resten av dagen på jobbet. Idag är det också jobb som gäller men bara 9-16 och sen i em ska jag klippa mig. Ikväll ska jag på dejt ;) Just nu  lyssnar jag på en remix av "Say my name" som en blogg jag följer har lagt upp och den är sååå bra. Ska lyssna på den ett par gånger till (typ femtioelva) och sen klä på mig för att bege mig till golfklubben. Idag är det septemberpokalen så det är nog en hel del folk, blir lite att göra. Ha en fin dag! 
 
 

3 September 2013

Datum:2013-09-03 Tid: 08:27:15
 
We're all capable of a little more -- a little faster, a little higher, a little stronger. And when we look at all of the little things we've done, we'll see the big things we're doing.
 
Har hängt en del på youtube och den här reklamen för Nike är just nu den som kommer upp innan man ska titta på något klipp. Så jag har sett den ett antal gånger, hur inspirerad blir man inte??? Med det sagt så välkomnar jag den här veckan, min helg har varit skön. Har träffat lite vänner, ätit lunch på familjekompisars landställe, haft den årliga kräftskivan på gatan, pysslat, spelat piano för första gången på ett tag, ätit tårta, varit på gymmet, shoppat, spenderat lite kvalitetstid med familjen och ridit. Idag är det jobb mellan 9 och 16 som gäller och sen ska jag passa tjejerna. Ikväll blir det myskväll för hela slanten!!! Hoppas ni har haft en härlig helg 
 
 
 
 
 

RSS 2.0