Island of my dreams

Datum:2013-10-26 Tid: 09:53:10
De senaste två dagarna har jag spenderat med vänner, storstädning, naprapatbesök och Odd Molly utförsäljning. Nu har jag precis ätit frulle och ska bege mig ut på en promenad innan jag ska packa ner sommarkläderna en sista gång för iår. Vid fyra går planet till Mallis och det ska verkligen bli så skönt!!!!! Hoppas ni får ett skönt lov oavsett om ni är lediga eller inte och lycka till på Högskoleprovet idag. Hejsvejs

To get away someday

Datum:2013-10-23 Tid: 23:36:24
Lunch med mamma idag följt av naprapat och hemmaspa med Ellinor. Nu har jag hällt i mig flera koppar te och ska göra mig redo för att sussa. Morgondagens schema består av städning och massa SB-fix. Det här blir allt bra det.
 
 
 
 

21 Oktober 2013

Datum:2013-10-21 Tid: 11:07:35
Ljuvlig helg det här. En av de roligaste utgångarna någonsin, promenerande både i stan och skogen, filmkväll och världens godaste brunch med mina bästisar igår. Vi bosatte oss i soffan efter det och kollade på film och igårkväll blev det massa planerande inför Santa Barbara i vår, nu börjar man bli ordentligt taggad alltså. Idag är det måndag och även första dagen på min lediga vecka. Den ska spenderas med soffhäng, pyssel, gym och ridning. Hoppas ni hade en härlig helg!

18 oktober 2013

Datum:2013-10-18 Tid: 09:00:22
Gänget!!! De senaste två veckorna har varit bra, förra helgen firade vi Matilda som fyllde 19 och söndagen spenderades precis som den ska: lite plugg, myslunch och lång promenad i höstvädret med Gustaf. Nu i veckan har jag jobbat och pluggat matte. Gårdagen var den mest perfekta dagen på länge. Från att jag vaknade tills det att jag somnade var jag så hemskt lycklig. Efter jobb och matte blev det fika med Vickan (hur mysigt bord satt vi inte vid???) och sen middag med henne och Ellinor. Kvällen spenderade jag hemma hos Karin med massa snack om Santa Barbara. Jag är rätt nöjd med livet idag också, ska till jobbet nu och jobba min sista dag för säsongen. Lite sorgligt, men skönt för jag är ledig nästa vecka och på höstlovet åker vi till Mallis!!! Ikväll är det dessutom avslutning med hela personalen. Hoppas alla får en bra fredag!
 
PS, DET SNÖADE IMORSE, DS
 

6 Oktober 2013

Datum:2013-10-06 Tid: 10:09:07
Bild från onsdagens myspromenad med Karro! Idag ska jag jobba, den här helgen har varit väldigt jobbig så jag behöver nog ett par dagar till för att komma ikapp. Hoppas ni får en fin söndag!

Oktober

Datum:2013-10-02 Tid: 10:23:36
Nu är det en och en halv månad sen jag fyllde år men det känns som om det bara gick på ett ögonblink. Hoppade vi över september i år eller? Lite så känns det vilket betyder att nästa gång jag öppnar ögonen är vi i mitten av december. Studenten var det absolut roligaste jag gjort i mitt liv men samtidigt hatar jag den fortfarande för den tvingade mig att skiljas från så många människor. Jag är dålig på att ta farväl och ännu sämre på att hålla kontakten. Den här veckan är sista veckan på jobbet för en del av mina kollegor och det känns som studenten all over again, bara i lite mindre omfattning, och då slog det mig: så här kommer det vara resten av mitt liv. Vad är vitsen med att man ska trivas på sin arbetsplats när man ändå förr eller senare måste skiljas från den? Och när vi väl är i december är det bara ett ögonblink kvar tills jag självmant skiljs från hela mitt liv i fem månader. Det är sådana här tankar som hemsöker mig och som gör att jag ibland är rädd för att umgås med mina vänner hur konstigt det än låter, för tänk om de helt plötsligt inte finns där längre? Nu låter det som om jag kanske borde gå till en psykolog men så farligt är det inte för idag ska jag ut på stan och hänga med mina vänner för jag vet att även om de är långt bort (typ i San Fran) så finns de alltid där när man behöver dem. Hoppas ni får en fin dag i oktobervädret!

RSS 2.0