25 November 2013

Datum:2013-11-25 Tid: 22:00:12

Ibland kan jag inte låta bli att undra om det är mitt eget fel att saker och ting inte är som förut. Förut då vi prickade av exakt alla filmer på imdb's topplista och jag hade någon som gav mig mycket mer än jag någonsin kommer kunna ge tillbaka. Det finns stunder då jag saknar den tiden så det gör ont. Jag har haft en drös sådana stunder idag och jag avskyr att sakna någon som faktiskt finns i samma rum.


I'll be the beauty queen in tears

Datum:2013-11-20 Tid: 00:21:13
Det brukar vanligtvis bara trilla ut ord ur mina fingrar men på sistone har det gått trögt alltså.. Kan meddela att jag fick ett brev igår som gjorde att jag kan vara lycklig året ut. Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna så fina vänner. Imorgon blir det en tripp till Linköping över dagen för att kolla in hur Gabsan spenderar sina dagar nu för tiden! Lyssna på den här låten sålänge, mina vänner har promotat "Lorde" väldigt mycket på sistone och just den här låten faller mig faktiskt i smaken. Ha det bra!

17 november 2013

Datum:2013-11-17 Tid: 23:09:48
Jag tänkte försöka bli lite bättre med bloggandet och framförallt bidra med lite mer bilder. Så jag börjar nu helt enkelt. Idag kunde inte ha blivit en mer perfekt dag faktiskt! Dagen började med frulle hos Gus och sen åkte jag och mamma in till stan för mysig lunch och lite shopping för att använda presentkort som annars bara blir liggande. Jag hittade flera saker som jag blev nöjd med! Vi avslutade med att träna och ta behandling på Sturebadet. Det var helt underbart, kände mig alldeles zen. Familjemiddag för första gången den här veckan och nu har Karin precis varit här för lite söndagshäng. Nu är det sovdags! Hoppas ni har haft en skön helg.
 
 

Fyrkantigt

Datum:2013-11-13 Tid: 10:09:22
Kände mig lite fyrkantig idag. Snart blir det brunch så jag ska sätta igång tevatten och göra lite smoothie hade jag tänkt. I eftermiddag har jag mitt muntliga prov i matteB så lite vänner innan det borde göra susen. Gud allt jag skriver känns så fånigt, inte alls sugen på att blogga så ni får njuta av fina bilder istället. Ciao

11 november 2013

Datum:2013-11-11 Tid: 10:38:47
Nu blir det träning och bästishäng för fulla muggar. Ha en fin dag!!!
 

Farsdag

Datum:2013-11-10 Tid: 11:16:32
Fick lite pikar av Vickan att jag skulle blogga så jag tänkte inleda med lite bilder från Mallis. Det var superskönt att komma iväg en vecka och få lite sol på kroppen!!! Helgen har hitttills varit väldigt bra, myskväll med Gus i fredags och igår bjöd Anton på middag och det var lika roligt som alltid att träffa bästisarna igen ♥ Nu ska jag och Karin sätta oss ner och fixa massa inför SB, önska oss lycka till. 

RSS 2.0