Torsdagsmys

Datum:2013-06-27 Tid: 19:34:51

Middag med bästisarna, lite drinkar och sen Bling Ring på bio, behöver jag ens säga hur mycket jag gillar det här??


Sardinien

Datum:2013-06-27 Tid: 10:48:05
Mitt problem är att jag alltid har för höga förväntningar på saker och ting, jag föreställer mig hur det kommer bli och om det inte blir så blir jag besviken... Jag hade skyhöga förväntningar inför resan till Sardinien med Gustaf och ville knappt åka dagen innan för att jag var så otroligt rädd att bli besviken. Men de sju heldagarna vi spenderade tillsammans på ön var helt perfekta. Jag gillar inte att använda det ordet men det är precis vad det var: PERFEKT. Jag kunde inte bli mer nöjd med vår semester!!!!! Jag återkommer med fler bilder. Förresten fick jag jobb i Turkiet igår
 

17 Juni 2013

Datum:2013-06-17 Tid: 23:42:22
Som jag skrev för en vecka sen blev jag lat. All trötthet kom när man efter hela vårens aktiviteter slappnade av och då kändes det okej att ligga instängd i sovrummet med en film hela dagen. Efter en sådan dag känner man sig helt slö och får för sig att man har feber och mår dåligt, vilket gör att nästa dag blir likadan. För man orkar ju inte göra något om man är trött? OND CIRKEL. För några dagar sedan tog jag mig äntligen ur den när jag hade lovat Freddie att träna med henne på gymmet plus en timmes yoga, bra start på en ny period. Har fyllt de senaste dagarna med vänner och fix. Har pysslat en del också, använder det som ett alternativ till pianot för att ge hjärnan en paus. 
 
Idag har jag äntligen hittat ett par vita byxor jag har letat efter så länge. Det bästa är att det är Tiger i samma modell som mina andra jeans. Som grädden på moset var det även 40% rea. Perfekt stavas det. Freddie gjorde mig sällskap vilket var ypperligt mysigt. Åt lunch med Vickan och sen kollade vi på Dirty Dancing tillsammans med Elle. Kvällen har spenderats med fyra mycket speciella damer utomhus under filtar med sushi och glass. Kan inte bli mycket bättre. Imorgon blir det massa fix för på onsdag åker jag och min lilla man till Italien!!!! Sardinien rättare sagt. Det ska verkligen bli hur mysigt som helst :) Hoppas ni njuter av sommaren till hundra procent.
 

10 Juni 2013

Datum:2013-06-10 Tid: 11:54:54
De senaste dagarna har jag tagit det rätt lugnt. Har jobbat en del, varit på Matildas mottagning, haft te&film-mys med mina vänner, umgåtts med min kärlek, badat och tro det eller ej legat i solen för första gången på årtionden, varit lycklig för sommarvärme, varit lycklig för åska och spöregn och tränat. Har dessutom haft en hel del märkliga drömmar om att jag äger en mops. Jag har alltid varit inställd på riktiga hundar, dvs stora. Men kolla på dom, hur kan man inte vilja ha en sån där?? Min plan just nu är att fixa lite, med bilder, mitt rum och träna lite. Man blir så lat när man har massa fritid men det är ju nu man faktiskt har tid för att försöka bli lite fit. Så jag tror att jag sticker ut på en springtur iaf, åka till gymmet är jag fortfarande lite för lat för. Det tar vi någon annan dag.

Marina Läroverket student

Datum:2013-06-06 Tid: 14:44:40
Grattis på er mina sötisar!!

6 Juni 2013

Datum:2013-06-06 Tid: 14:42:44
I tisdags träffades fem av oss åtta och begav oss mot Karros landställe. Vi stannade bara till igårmorse men det var supermysigt ändå. Vi åt våfflor, drack te, spelade spel, gick promenad, åt tacos, drack vin, hade tjejsnack och bara myste. Typisk sådan sak som man borde fylla sommaren med, lite spontana mystrippar till olika ställen. Igår tog Karin studenten så jag åkte till utspringet så fort jag kom hem från landet. Det var så fint och sen åkte vi flak i stan vilket var en upplevelse, kom hem och tog en låååång välbehövlig dusch. Hade hur kul som helst på karins mottagning med mathilda och oscar innan vi drog till Vilda för att avsluta kvällen där. Gus sov här och nu har jag kört hem honom för att han ska hinna till VRG:s utspring medan lilla jag strax ska bege mig till jobbet där jag ska spendera resten av kvällen....... Känns väldigt olustigt en dag med så fint väder som denna men vad ska man göra?

Student 31 Maj 2013

Datum:2013-06-02 Tid: 09:52:17
Det här med studenten har varit lite som julafton, ni vet känslan av att 23 december nästan är bättre än 24. På sistone, egentligen hela våren, har jag haft så otroligt kul och nu är det liksom över. Hela studentdagen var perfekt. Champagnefrukost med min finafina klass hos Jacob där jag verkligen insåg hur mycket jag kommer sakna att träffa alla varje dag, lite häng i klassrummet med mentor där hon hade gjort lite roliga saker och vi gav henne en present. Det följdes av aulan med rektor och massa tagg inför UTSPRINGET. Jag vågar nog säga att det kan vara bland det roligaste jag någonsin har gjort. Fjärilarna i min mage innan hade riktigt party och sen känslan när man kom ut på balkongen. Vädret var perfekt. Det var så mycket mer människor än jag hade väntat mig. Man kunde nästan ta på lyckan som fanns i luften. Hittade mina fina vänner och familj nere i folkmassan och jag kunde inte sluta le. När vi sedan stod på flaket kunde jag fortfarande inte sluta le. Mamma och pappa hade fixat så bra med min mottagning att jag inte kunde sluta le då heller. Rörde mig mot Christoffer någon gång vid 9-tiden och där stannade vi ett bra tag. Några av mina bästa vänner var där och det var så härligt att umgås med dom. Jag avslutade min perfekta dag hos Gustaf och somnade sedan med det där leendet som inte hade släppt mina läppar på hela dagen. Hittills har jag inte gråtit någonting men jag tror att det kommer. För just nu känns det som om IE10c kommer sitta i klassrummet som vanligt på måndag. Och igår kom jag på mig själv med att tänka på nästa skollunch innan jag insåg att jag aldrig mer kommer äta lunch i skolan. Sånt där är lite sjukt att tänka på så jag gör inte det. Men så småningom kommer jag göra det och då förmodar jag att tårarna kommer på köpet. Min studentdag var helt perfekt och eftersom det är något som bara händer en gång i livet kan jag inte vara så mycket lyckligare än såhär.

RSS 2.0