Tvåtusentretton 2013

Datum:2013-12-31 Tid: 19:38:00
Firade nyår i Stöten med bästisarna Olbing och inledde det nya året med lite skidåkning. Resten av Januari flöt på med det årliga träna-för-det-är-ett-nytt-år, Vickan och jag kom äntligen igång med vårt projektarbete (som egentligen skulle ha börjat i London ett par månader tidigare, hehe) och lite vänner och utgångar.
Åååh bra månad!!! 100 dagar kvar till studenten firades självklart med en 100dagarsskiva som var väldigt bra uppstyrd. Att den följdes nästan precis av ett sportlov då Val D´isere stod på shemat var inte helt fel det heller! Åkte officiellt med Mathilda, Barle och Bettis men eftersom i princip alla jag känner var där var det lite diffust.
Mamma fyllde 50 och hade middag med massa släkt och vänner. Olbing kom upp igen vilket var fantastiskt som vanligt!! Åhh studentskivorna kom igång. Bland annat IE10a´s skiva med temat nostalgitripp. Ellinor fyllde 19 och hade mysig brunch för alla tjejerna. MASSA plugg, framförallt oändligt många timmars slit med projektarbetet som tillslut lämnades in. Fick påsklov som jag för första gången på några år inte spenderade i Stöten utan hemma med promenader och mys. Började jobba i restaurangen på golfklubben också!
Plugg, plugg och plugg... Men även skoj, skoj och skoj med skivor och förbredelser inför student. Vår klass hade vår skiva, jag var utklädd till Pocahontas. Tjejerna och jag försökte göra det bästa av det och hade pluggdejter med godis och kakor.
Förmodligen årets absolut bästa (och sorgligaste) månad!!!!! STUDENTMÅNADEN. Mösspåtagning. Studentbal. Sista plugget. Myshäng. Jobb. Och slutligen studenten. Studenten var det roligaste jag någonsin har gjort. Det var så jäkla mäktigt!!! Och så najs. Och så bäst. Finns liksom inte riktigt ord för att beskriva det. Klockrent.
Några av oss tjejer åkte till Karros landställe där vi myste med våfflor och promenader. Det som tar mest uppmärksamhet från juni är dock min och Gustafs resa till Sardinien. Det var en av de bästa resor jag har gjort. Vi hann med allt från att ligga på stranden och slappa till att åka rakt över ön med vår moppe till att få klappa griskultingar på en bondgård till att bli bjudna på lunch uppe i bergen.
Hann med en liten tripp till Norge för att fira farfar som fyllde år. Fabian konfirmerade sig. Fick äntligen se Gustafs landställe. Hade massa myskvällar med vännerna och avslutade juli-månad med en familjeresa till Portugal ett par veckor. Första tiden var det molnigt och regnigt så vi passade på att spela golf (läs: åka golfbil), shoppa i Lissabon, gå på marknad och träna. Andra delen av resan var det dock riktigt solväder så då låg vi mest på stranden och badade.
Åh världens bästa månad inleddes med två turer till Gotland. Först med Gustaf då vi gjorde lite utflykter med hans familj, gick runt i Visby och hälsade på mamma och våra spanska vänner som också var där. Andra vistelsen var med Freddie och Ami, vi badade, åkte på äventyr och hade supermysigt. Jobbade väldigt mycket och missade massa saker samtidigt som ångesten att studenten var över började smyga sig på... Fabian och jag fyllde år och även om jag var lite låg blev min födelsedag så bra den kunde bli med familj, vänner, kärlek och god mat. Bra avslut på sommaren helt enkelt.
Började jobba heltid på golfklubben på riktigt. Gustaf och jag firade ett år tillsammans. Vi var på familjekompisars landställe. Karin och jag skickade in ansökan till skolan i Santa Barbara. Började läsa upp lite ämnen och hade några lediga dagar då jag passade på att hänga med familjen på Gröna Lund. Pappa fyllde år vilket vi firade med scones och tårta!
Jobbade mycket och hade tillslut personalfest när golfsäsongen var över. Försökte träffa vänner så mycket som möjligt. Mängder och återigen mängder av planering inför Santa Barbara. Tusentals papper som skulle skrivas på och skickas hit och dit. I slutet av månaden var det höstlov så då åkte min familj till jordens bästa plats: Mallorca. Det var ovanligt varmt där så vi kunde både ligga på stranden och bada i havet. Hängde med alla vänner och shoppade lite.
Lite samma upplägg som i oktober: hänga med så mycket vänner som möjligt och planera massa inför resan. Hälsade på Gabby i Linköping som kanske blir min nya hemby i höst? Hade heldagsdejt med mamma på Sturebadet, hur skönt som helst. I början av månaden började jag även jobba på Skansen och tre julbords-kvällar hann vi med på Grand.
Julmånad!!! Massa adventsmys, julbak, julklappar och allt som tillkommer. Lite jobb på Skansen och mycket jobb på Grand! Vänner, familj och kärlek. Julafton firades med morfar som vanligt och mellandagarna spenderades i Norge med farmor och farfar. Kunde inte avslutat ett så bra år på ett bättre sätt. December var perfekt!

Postat av: Alice

Åh fina pauline! Du verkar haft en himlans bra år, hihi älskar dina årsresumeer!! 2014 kommer att bli ännu bättre!😘😘😘 Love <3

2014-01-02 @ 20:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0