26 Augusti 2013

Datum:2013-08-26 Tid: 11:12:09
Gänget! Idag är min första lediga dag på nio dagar och det känns hemskt skönt. Jag känner att jag börjar hitta tillbaka igen. De senaste tre veckorna har jag inte mått så bra, jag har varit väldigt... likgiltig skulle jag nästan vilja säga. Har inte riktigt haft lust med någonting, inte riktigt sett fram emot någonting, inte velat umgås med varken vänner eller familj. För första gången på nitton år fruktade jag att födelsedagsveckan närmade sig för jag hade inte lust att fylla år, slöseri med en födelsedag om man inte är sugen till hundra. Gillar inte sådana här inlägg men ville bara säga att jag för ett par dagar sen nästan kände mig som vanligt. Jag tror att mitt mående har påverkats av mitt undermedvetna att jag inte börjar skolan nu.. Ärligt talat skulle jag göra vad som helst för att få ett år till i gymnasiet med min klass, jag önskar av hela mitt hjärta att vi skulle börja trean nu och att året som gått skulle spelas i repris för det har varit så fantastiskt bra. Men jag försöker att inte tänka på det och det funkar rätt bra nu med jobbet då jag har rutiner i vardagen och så. Dagens planer ser ut som så att luncha med mamma och shoppa lite. Sen i em ska jag passa tjejerna och sen är det ridning som gäller. Idag är en bra dag att ha en bra dag

18 Augusti 2013

Datum:2013-08-18 Tid: 18:48:25
I fredags var det min födelsedag. Det firade jag med scones, familj, Gustaf, hummer, tårta, drinkar, vänner och utgång. Blev mycket bra! Så himlans kul att träffa mina bästisar jag inte sett på hela sommaren!!! Fick dock bara ett par timmars sömn vilket resulterade i att jag efter sju timmars jobb igår somnade vid 5 och sov (med paus för middag) tills imorse. Idag har jag varit riktiga Pauline igen, det var länge sen jag träffade henne men idag är hon med. Tror jag behövde lite sömn! Har jobbat åtta timmar idag, det var klubbmästerskap så det har varit en väldigt festlig arbetsdag. Nu har jag tagit en dusch och om några minuter är det födelsedagsmiddag för mig och Fabian som gäller. Morfar och Lena är här :) Ikväll blir det myskväll för imorgon har jag sovmorgon till 11. Lyxigt!
 

15 Augusti 2013

Datum:2013-08-15 Tid: 19:17:39
Igår var det jobb från morgon till kväll som gällde. Men det gick grymt för jag var på otroligt bra humör. Kvällen spenderades i sängen med en bra film och mysigt sällskap. Idag har jag sprungit några ärenden, ätit pannkakor och njutit till fullo av det fina vädret och min lediga dag. Imorgon är jag också ledig som tur är för då är det ingen vanlig dag. Det är min födelsedag!!! 

13 Augusti 2013

Datum:2013-08-13 Tid: 10:39:38
Tidigt i fredagsmorse hoppade jag och de här två gosisarna in i bubblan och begav oss till Gotland. Vi tog färjan hem igårnatt efter en helg av massa mys. Blev inte mycket sömn men igår blev en väldigt bra dag. Fick träffa Mathias och umgås lite med honom innan vi sa 'vi ses', kommer sakna honom de kommande fyra åren då han ska spela golf och plugga i San Fran. Fortsatte som sagt dagen med att fira Karro vilket även det var väldigt mysigt!!! Igårkväll började ridningen och det var perfekt på alla sätt och vis, kommer nog aldrig kunna sluta rida. Det är alldeles för bra. Saknade dock min lilla Mathilda och min lilla Barle ♥ Idag fyller dessutom Fabian 15 år och jag är ledig från jobbet så det blir mysdag all day long så att säga. Extremt välbehövligt!!!!

12 Augusti 2013

Datum:2013-08-12 Tid: 12:43:18
Återkommer senare med både bilder och text för nu har jag en del på hjärtat. Men sålänge, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR. JAVISST SKA HON LEVA. JAVISST SKA HON LEVA. JAVISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!!!! Grattisgrattisgrattis till min fina fina Karro som fyller 19 idag. Nu ska jag sätta mig i bilen och åka över till henne med present och äta pannkakor.
 
 

8 Augusti 2013

Datum:2013-08-08 Tid: 09:59:53
Det är verkligen sånt här jag lever för! För tillfället har jag fullt upp varje vaken sekund känns det som. Jobbar på och mina forna sömnproblem börjar komma tillbaka. Känns lite sådär måste jag säga, för tillfället sitter jag i soffan och äter frukost. Om en timme börjar jag jobba och sen slutar jag inte förrän cirkus elva timmar senare... Det blir inte bättre av att en av mina viktigaste vänner har avskedsparty ikväll som jag inte kan gå på längre än någon timme för att jag ska sätta mig i bilen vid fem inatt och bege mig på nya äventyr. Egentligen inte alls vad jag behöver just nu men det blir mysigt. Nästa vecka är det dags för familjen Stenseths födelsedagar och veckan efter det är det jobb dygnet runt (nästan) som gäller.. Kan knappt njuta av att jag fyller år om 8 dagar. Dumma dumma dumma stress!!!!!!!!!!!!!!!!

4 Augusti 2013

Datum:2013-08-04 Tid: 23:29:00

Ny månad och inte vilken som helst, årets absolut bästa månad!!! I torsdags tog jag flyget till Gotland och mötte upp Gustaf. Vi har hunnit med både utflykt, sol, bad, träningspass, mysmiddag, finmiddag, 50års-firande, glass, medeltidsvecka och massa cyklande. Vi tog flyget tillbaka i eftermiddags vid fyra-tiden och nu har jag haft filmkväll med grabbarna i familjen. Imorgon är det fullt ös på jobbet igen men det är okej efter en myshelg som den här. Kunde inte blivit bättre!


RSS 2.0