Tvåtusentolv 2012

Datum:2012-12-31 Tid: 15:47:00

Började året på bästa tänkbara sätt, i backen under fyrverkerierna med världens bästa Olbing. Bra start på ett underbart bra år helt enkelt. Vi stannade som vanligt i Stöten nästan ända fram tills skolstart och sen var det fullt ös medvetslös med skolarbete igen. Mathilda gjorde starten lite roligare med en trevlig tjejmiddag. Som vanligt hade jag som nyårslöfte att börja träna så jag köpte kort på MåBra och kom igång ordentligt mycket med hjälp av Mathilda.

Hela februari fortsatte jag träna minst två gånger i veckan. Freddie fyllde år och hade tjejmiddag då jag lärde känna ett par brudar som är hyfsat nära vänner idag. Det var alla hjärtans dag och jag är lite småkär i den dagen måste jag erkänna så det firade jag med scones och gelehjärtan. Slets ett tag där mellan olika känslor men lyckades till slut bli likgiltig. Det i samband med att snön började smälta resulterade i lycka för min del. Det blev sportlov och jag åkte till Stöten (vad annars?).

Jag fortsatte träna och kom faktiskt i riktigt bra form för att vara Pauline. Gick riskettan med Vickan och kom igång ordentligt med övningskörningen också för när jag kom hem från Stöten efter sportlovet hade all snö smält J  Bestämde mig för att vara lite mer positiv till livet och det resulterade i att sista helgen i mars blev suverän. På fredagen hade vi simning med klassen och då åt jag årets första Piggelin (min favorit). Dagen fortsatte med en mysig middag hos Freddie med mina nyfunna vänner och natten bjöd på ett överraskande möte som stavas Gustaf. Dagen efter fyllde världens bästa Ellinor hela 18 år och hade en trevlig middag med supergod mat. Efter några timmars sömn begav jag mig till stallet och tävlade innan jag avslutade helgen med våfflor för att fira våffeldagen. 

Första natten på nya månaden ägnade jag åt att tillsammans med mina bästisar bada för första gången, äckligt kallt och äckligt mörkt men fantastiskt lyckorus. Första dagen ägnade jag dock åt Högskoleprovet som trots min extremt oallmänbildade hjärna gick någorlunda okej för att vara första gången. Min träningsperiod fortsatte lika regelbundet som innan och när det blev Påsklov åkte Mathildas och min familj upp till Stöten. April var också månaden då jag började jobba på Golfklubben och månaden då Gröna Lund hade sin öppning. Tradition att gå så jag, Mathilda och Barle hade en mysig dag i solen.

Det här kan vara en av de bästa månaderna i år. Den 11 Maj var datumet då jag efter fyra år äntligen blev av med min tandställning!!!! Det var också dagen då Emma hade sin 18års-fest med maskeradtema. Det var himla mycket i skolan men i takt med att sommaren kom närmare och närmare blev jag lyckligare och lyckligare. 

Skolavslutning och sommarlov!!! På nationaldagen hade jag världens bästa dag med mina favorittjejer på Skansen. Jag försökte hålla igång träningen även om det inte var lika intensivt som under våren. Jobbade en hel del på golfklubben och spenderade mycket tid hos körskolan och i bilen. Fick bubblan i juni-månad också! Den 23 juni åkte vi till Mallorca med Olbing.

Den 15 juli kom vi hem från Mallis efter tre toppenveckor med kompisarna! Gick på Freddies konfirmation och sen åkte jag till Olivias landställe på flatholmen nere på västkusten där jag stannade några dagar innan jag jobbade en hel vecka i sträck på klubben. Väldigt jobbigt, ett par dagar åt gången räcker gott och väl, men man klagar inte! Övningskörde kvällar och läste teori på dagarna.

Övningskörde till Norge och hälsade på farmor och farfar, jobbade en hel del och åkte med Elle till Vickans landställe en helg. Sen var det äntligen dags för bästa dagen på året och den här gången mitt livs mest nervösa dag. Den 16, jag fyllde arton år och tog körkort. Jag var väldigt stressad inför körkortet och sov väldigt dåligt hela sommaren så när skolan började kände jag att jag behövde semester. Inte världens bästa känsla men det var kul att få träffa sina vänner och min kärlek lite oftare. I slutet av bästa månaden hann även jag och Mathilda med en 18-års middag för våra underbara fina vänner.

Skolan flöt på trots att jag fortfarande var väldigt trött och i stort behov av avslappning. Det hjälpte inte heller att jag var nybliven artonåring samtidigt som jag jobbade lördag-söndag varje helg mellan åtta och sju. Lite mer trött. Men sen åkte jag, mamma, Karin och hennes mamma till Paris sista helgen i september och det var fantastiskt!!! 

Jobbade ett par helger och några kvällar innan golfklubben stängde för säsongen. Försökte komma igång med träningen igen men det blev inte riktigt så… Pluggade en hel del med allt som skulle bli klart innan vi äntligen åkte till London!

Kom hem den 11 efter en hemsk plus två apgrymma veckor i London. Det var verkligen en bra tid. Var inte lika trött när jag kom hem som jag trodde att jag skulle vara men mycket tid ägnades åt plugg vilket är lika med stress vilket är lika med att Paulines sömnproblem kommer på besök igen.

Det fortsatte i början av december, sömnen alltså. Jag älskar julen och december betyder jul så därför har jag varit väldigt glad hela den sista månaden av 2012. Men sömnbrist gör att man blir väldigt låg och på sistone har jag haft väldiga problem med min rygg dessutom… Men som sagt, december à lycka. Sista plugget och allt innan det blev jullov! Firade jul hemma med morfar som alltid, myste med släkt och vänner ett par dagar innan jag och min familj åkte till Norge den 27e. Vidare till Stöten den 29e och trots inte-så-topp-skidåkning har det varit naaajs. Ikväll (nyårsafton) firar vi in det nya året med Olbing under fyrverkerierna precis som förra året. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0