2010 - året som gått

Datum:2011-01-09 Tid: 17:00:44
Eftersom jag gjorde en årsresumé förra året, måste jag göra det nu också. ;)
Kommer knappt ihåg, haha :P Jomen, jag firade nyår i Stöten med familjen och Olbing. Sen den femte kom Ellie, Karin och Linda upp till mig. Kungarna VS pruttarna, kungafamiljen etc.♥ Sen så var vi i stan också och lekte bl.a. skyltdockor! :)
Linda fyllde år och vi åt på TGI Friday. Det var myys! Kalla dagar på Råsta också... Bästa Linda och jag var väldigt insatta i Stöten. Först jobbade vi på WinterSkiJam(?) eller vad det heter och sedan följde hon med mig till Stöten på sportlovet! :) Sen var vi på bio och tittade på Valentines day, kommer ihåg att vi satt i sofforna längst bak, jag satt självklart med kungen Linda!♥
Mamma fyllde år. Jag fotade Freddie ett par gånger. Jag shoppade lite och kämpade på med nationella prov. Kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde så mycket mer! :)
Våååårrr!!! :D Jag fotograferade Ami. Sen var jag på Gröna Lunds öppning med Mathilda och vi såg 26 kändisar, haha! Suuperviktigt! :P Det blev påsklov och jag åkte till Stöten IGEN... Fast det var kuligt för då var Mathilda också där så vi hade det trevligt med myskvällar och skidåkning! ♥
Jag fotade blommor för första gången i år! Var med på ponnyallsvenskan med Maiken. Följde med Mathilda och
folket från stallet till en tävling på Färingsö.
Det var niornas middag och skolavslutning. Kändes väääldigt skönt måste jag säga! :) Shoppade, var på kalas i släkten, njöt av att ha sommarlov. Var med några familjer på Eriks kontor och fotade när Victoria och Daniel kom i deras vagn direkt från bröllopet. Fick några bra bilder. Jag fick min iPhone!! :)) Sen åkte vi till Mallorca med Olbing, en av de bästa resorna! :)
Kom hem från Mallorca. Hälsade på Blomberg på deras landställe. Åkte direkt vidare till Flatholmen hos Olivia. Paddlade en hel kväll, haha. Åkte till Ilfracombe, England, sista Juli. Var jäättenervös men träffade bästaste Anna direkt på flygplatsen så det gick tipptopp!
Var i Ilfracombe, England, de två första veckorna av Augusti. Träffade bland annat Anna♥, Emmy och Julia! Fyllde 16 år också den 16e och samma dag började jag gymnasiet. dagy. Jag var jättenervös men det gick bra ändå! Sen var det också den årliga kräftskivan på gatan som vanligt! :)
Det hände inte mycket i September. Pappa fyllde år och skolan flöt på. Fotade Ami också.
Den första snön kom. Olbingarna fyllde år. Kommer inte ihåg så mkt mer.. Blev väl höstlov i slutet där också va? :P Åkte till London via Bergen i Norge med familjen på höstlovets början.
I London besökte vi Madame Tussauds och jag träffade bland annat Tiger Woods ;) Sen kom vi hem från London och Olbing kom upp från Göteborg till oss. Vi bowlade och hade skoj. Skolan flöt på och vi cpade oss vid skåpen!
December. Årets sista månad. Julkalendern började och julkänslan började komma! :) Vi julbakade med grannarna och mitt hjärta blev misslyckat som varje år! Pappa, Fabian och jag hälsade på hos farmor och farfar. Jag fotade med Ami och Freddie, bilder kommer senare också! Stöten hade öppningshelg och vi var där tillsammans med Olbing och Johansson, sista kvällen åt vi middag på Slalomkrogen och det finns inte ord för hur mycket jag skrattade. Den 21a fick jag jullov och det var häääärligt! Jag åkte in till stan med Linda och Danni för att köpa klart julklappar och fira jullovet. Morfar var här och firade julafton med oss och jag fick massa fina presenter! :D Den 27e hämtade vi upp fina Jenny och vi åkte upp till Stöten. Vi hade det jättemysigt och det finns en hel del fina bilder på oss från nyår, skicka Jenny om du ser det här!! :) Sen åkte hon och våra andra gäster hem den andra och vi var själva kvar.

Det här var mitt år och som ni kanske ser har jag inte världens bästa minne! :P Ska iaf ha som nyårslöfte att fota mer! Men 2010 har i alla fall varit riktigt bra och jag hoppas 2011 blir lika bra eller bättre! Hoppas ni har haft ett bra år och hoppas 2011 blir lika bra! :))
PUSSAR♥♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0