Midsommar

Datum:2010-06-25 Tid: 19:32:24
Tjenixen!!
Jag är en dålig bloggare men jag har haft fullt upp!! Idag är det midsommar och min dag har tillbringats hemma hos Johansson/Gamla Grey's Anatomy avsnitt/Ami, som fyller 13 idag! OCH jordgubbstårta! ;)
Imorrn åker jag till Mallis! Har fixat massa låtar och bilder till resan så nu är jag laddad, börjar packa ikväll! ;)
PUSSAR!♥

Sleeeeeepover!

Datum:2010-06-19 Tid: 08:57:48
HOLA!
Igår skulle jag, Ellie, Karin, Linda, Linna och Mathilda egentligen ha tjejmiddag hemma hos Karin i hennes nya lägenhet men det blev lite sk förhinder.. Så jag och Mathilda mötte upp Linda på T-centralen och åkte och köpte två små söta bunkar med godis och en extrastor påse med jordnötsringar. GOTT!

Det är första gången jag är i hennes lägenhet och den är jättefin! ;)
Igårkväll kollade vi först på ¨The children¨, en skräckfilm, men vi lyckas alltid ta dom knasiga! Det var helt spårad men barnen var fett läskiga.. usch! Sen kollade vi på ¨the House Bunny¨ och det var rolig! Och efter det såg vi på ¨Picture this¨, den var oxå helt okej! Killen som var med var såhäääär snygg!!

  '

Nu har vi sovit och Linda gjorde så jag vaknade, och vädret, SOOL! Och sen när vi kollade på klockan så blev vi lite överraskade för klockan var bara kvart över 8! ;)
Hihih, nu ska vi käka frukost! PUSS

Den 18 Juni 2010

Datum:2010-06-18 Tid: 14:25:47
HOLA!
Jag har inte bloggat på ett tag nu, men jag har haft annat att göra! ;)
Jag tänkte lägga upp och skriva om allt jag har gjort men jag pallar inte så jag börjar om nu istället! Men jag har hunnit med att han både 9ornas middag, två grillningar med 9orna och skolavslutning!
Jag kommer verkligen sakna alla men det blir nog bra! Får försöka att hålla kontakten!
Vill bara säga att ni är så jääkla underbara! TACK för att ni finns och för att ni har gör mitt liv lite finare och lite bättre! Jag ÄLSKAR er! ;)
Nu ska jag slappa hela dagen! Får se vad jag gör ikväll! :) PUSSAR♥

Fett cooligt!

Datum:2010-06-12 Tid: 12:09:19

Nämen tjenaa!
Förlåt att jag inte har bloggat på senaste, ska blogga senare! MÅNGA inlägg! ;)
Lägger upp den här übercoola videon sålänge!
Asså OMG, jag blir så sugen på att dyka! Se när han kastar sig ner för klippan, FRIHET! Nu kan du inte säga att man inte känner sig fri, Karin! :)

PUSSAR!♥

RSS 2.0