Måndag:)

Datum:2008-05-12 Tid: 08:12:38
Gomorron!
Nu ska jag strax åka till skolan. fast vi börjar inte först 5 över 9:) Ikväll så ska jag rida, förra gången hade jag ella kanske får henne ida igen. Bloggar kanske ikväll om hur dan har varit!:)
Hare så bra!

Pussokram
flickan

Söndag:)

Datum:2008-05-11 Tid: 16:59:41
Hejsan.. Idag så har jag spelat golf mä Karin och Emelie! Det var kul:) Sen så gick Karin och jag och badade hos johanssons. Sen så delade vi ut reklam, jippi! inte. Sen kom jag hem och pluggade kemi till läxförhöret på tisdag. Nu så bloggar jag och så ska jag hitta på nåt kul. de kommer bilder på de ja handla igår, hitta inte så mycke.

pussokram
flickan

Lördag:)

Datum:2008-05-10 Tid: 09:55:53
Hejsan!
Ida så ska jag, Karin, Mathilda och FK åka till täby<3 (kommer bilder på de jag har köpt) Tåget går från FK o Mathilda 13 över och från mig o Karin 16 över.. Det ska bli kul! Sen så ska karin och jag sortera mer reklam och så ska vi ju såklart spela innebandy. Ikväll händer nog inte nåt speciellt än så länge menmen man vet aldrig. Nu ska jag snart gå till tåget men ha det så bra så hör jag av mig ikväll:)

Pussokram
flickan

Fredag:)

Datum:2008-05-09 Tid: 08:56:07
Go morron mina vänner.. Idag är  det fredag som betyder sov´morron. Fast Karin o jag ska sortera reklam. Idag kommer det nog bli bättre dag än resten av dagarna. Ikväll ska jag förhoppningsvis stå på marken me FK:) Karin och Mathilda ska hoppa.. Nu ska jag äta frukost så ha en bra dag hör av mig ikväll kanske:)

Pussokram
flickan

torsdag 2:)

Datum:2008-05-08 Tid: 20:41:38

Dom här skorna är as fina:)                                             
Pump


Torsad:(

Datum:2008-05-08 Tid: 20:23:05
Hejsan. Idag så har jag varit typ död i huvudet.. Och jag måste mörda, nån frivillig?
Ikväll äre inget kul på teve fast jag ska nog se på Dirty Sexy Money kl 20/21 på ? vene..

Pussokram
flickan

Onsag:(

Datum:2008-05-07 Tid: 15:20:06
Hejsan..
Idag så har jag vart i skolan! Jippie, not! Hatar mitt liv just nu! Jasg bråkar inte me nån tycker bara att visst folk är lite jobbiga. Typ enda höjdpunkten ida var att jag fick kladdkaka av N<3
Ikväll är det Grey´s Anatomy=) kl 21 på 5an!!

Pussokram
flickan

Tisdag:)

Datum:2008-05-06 Tid: 16:08:42
Hejsan! ida så vaknade jag typ inte.. Jag somnade om och började drömma om mina kaniner och min bror och hans kompisar. Jag orkar inte berätta allt men det var typ en hund som försökte döda mej och då kom pappa ut med hans gamla gevär och sköt hunden typ som i Anna Pihl när Kim skjuter hunden som äter en kanin på Mikkels skola och han blir attakerad.. Hah!=) jaja, nu ska jag göra läxorna och äta muffins, mums. Sen så ska jag nog gå ut lite! Ingen sol:( tröökigt!! Ikväll äre desperate housewifes kl 21!!
Juste jag har en jätte bra nyhet oxå! Jag ska få min tandställning snart, men när blir en överraskning det ska lixom bli en suprise när jag kommer med tandställning på. Måste gå nu

Pussokram
flickan

Måndag:)

Datum:2008-05-05 Tid: 19:34:45
Hejsan:)
Imorse så tog jag bort trådarna.. Det är skönt! Margareta var sjuk på engelskan så vi var tvugna att ha Camilla, ännu värre!:( Nu så har jag just kommit hem från ridningen, jag hade Ella. Vi red ut och vi hoppade lite och trion (alltså Josefin, Agge:) och jag) hade lite annat kul för oss! Karin är säkert me ska vara med nästa gång oxå!!:) 
Jag har kommit på att jag typ bara gillar 5 % av sveriges befolkning.. jaja, det va allt nu. Ikväll äre inte nåt roligt på teve..:(

Pussokram
flickan
 

Torsdag:)

Datum:2008-05-01 Tid: 14:18:38
Hejsan, nu har ja inte bloggat på åratal! Ska börja nu igen.
Aja, igår så var vi inne i gamla stan med klassen vi hade tipsrunda. Sen skulle vi gratta kungen som fyllde 62 igår men vi såg honom inte.. Vi fick en ny vaktkompis, Fred! Sen på kvällen så kom Karins familj och Luddes familj o åt midda med oss o titta på majbrasan. Vi badade oxå i poolen:)
 
Fred
Idag så har mamma, fabian och jag städat kaninburen och runt omkring där. osså har jag badat och solat och ätit och nu bloggar jag och har inte så mycket att göra.. Ikväll så ska Mathilda, Karin, jag och FK kanske sova över hoppas jag om jag får tag på FK!! Hoppas det för det blir ju askul.. Dåh kommer jag få träffa min bästa kompis Ferarri<33 Jag kommer säkert blogga ikväll oxå kommer jag ju självklart att blogga imorrn med lite bilder och så från ikväll om vi tar nåra!
Hare så bra..

Pussokram
flickan

RSS 2.0