Torsdag

Datum:2008-04-24 Tid: 18:39:25
Hejsan..
Igår så vårshoppade mommy och jag:)
Vi köpte 2 skor, 3 tröjor, 2 shorts och lite till.. Idag så opererade jag mäj i munnen det är skitläskit,, Jaja nu är det gjort jag är ledig från skolan.. Det svider lite och jag kan bara äta blåbärssoppa, yogurt och GLASS! 


Pussokram
flickan

Lördag:)

Datum:2008-04-12 Tid: 13:41:47
Ida såå har de vart en slödag.. kl 4 såå ska jag spela innebandy, jag kommer säkert att somna:) Vi får väl se hur det går det här blev ett kortbloggande..
Jag hör av mäj sen<33

Puss o kram
flickan


Fredag:)

Datum:2008-04-11 Tid: 15:03:54

Snart ska jag sluta tjata om prov:)
Idag så hade vi provet det gick bra.. Nu!!
Mathilda lärde mej en jäätte rolig sak med en godis såå jag lekte mä den hela dan så nu har jag asont i halsen och i magen..
Idag ska jag rida sötaste hästen, Mulle:) Vi ska cykla till stallet ida,  Imorse så åt jag frukost så hade jag ingenting att göra så då tittade jag i mommys garderob och fyndade:) (kommer bild på de sen)
Just nu såå sitter jag och väntar på pappa som tog min nyckel imorse:( Sen kvart i fyra ska jag cykla iväg till stallet..
Ha det så bra jag hör antagligen av mäj senare..

 <-- Mulle

Puss o kram

flickan


Torsdag:)

Datum:2008-04-10 Tid: 19:41:00
Hejsan
Idag så hade vi hemkunskap på morronen.. Vi gjorde ostsås, det var gott. Mathilda tog FKs nyckel igår och låste in den i mitt skåp så FK fick inte tillbaka det först ida, mathilda ee allt busig
Ikväll är det inget bra på teve men nästa vecka börjar Desperate Housewifes!!

Puss o kram
flickan

Tisdag:)

Datum:2008-04-08 Tid: 17:58:49

Hejsan!
Idag så hade vi först bip test det gick as dålit.. Sen efter det så hade vi spanska prov gick rätt så hyfsat ändå:) När vi slutade så cyklade jag hem och då regnade det och var svinkallt.. Jag som trodde att det var vår :E
Jag har inte ätit Riesen på as länge.. måste äta de snart:)


Söndag:)

Datum:2008-04-06 Tid: 14:13:10

Hejsan.. Idag så vaknade jag runt 9 sen gick jag upp och tittade på teve, åt frukost.. Va inne på datan. Sen var jag tvungen att börja plugga till spanska provet på tisdag.. och till engelskaprovet på måndag.. Har skit tråkigt.. Nu är jag i alla fall färdig:)
Ska ringa karin o kolla om vi ska jogga.. Vi har biptest på tisda så jag måste träna så jag får godkänt.
Kanske kommer en bild sen på blommorna på vår trädgård.. Nu är det Vår!!

Puss o kram

flickan


Lördag:)

Datum:2008-04-05 Tid: 19:36:46
Hejsan..
Idag så vaknade jag först kl 20 i 8 sen somnade jag om och vaknade sen igen kl 10.. Så ringde jag till FK och sa att jag inte hade nåt att göra. Så bestämde vi att jag skulle komma till henne.. Så lekte vi m Ferarri<3 o tittade på film.. Sen spelade jag innebandy.. Och här är jag nu och ska titta på teve och äta godis:)

Puss o kram
flickan

Fredag kväll:)

Datum:2008-04-04 Tid: 21:34:58
Hejsan idag var jag i skolan och på gympan så hade vi HLR. Sen var jag i stallet det var kul fast jag stod på marken. Karin&Mathilda<33 hoppade.. M på Hubbe o K på lullan. Ikväll var det inget bra program på teve så jag har väldigt tråkit.. Jaja.. Ha de så bra

Puss o kram
flickan

Fredag:)

Datum:2008-04-04 Tid: 08:35:00
Hejsan nu har jag precis vaknat.. Vi har sovmorron till 11 så jag har gott om tid i vanligaa fall så brukar jag gå upp, äta frukost titta på The Voice, klä på mäj va inne på datan och sen gå till skolan. Men eftersom att vi har 3 prov nästa vecka så måste jag plugga. Jag hör av mäj senare ikväll..

Puss o kram
flickan

Torsdag:)

Datum:2008-04-03 Tid: 16:13:02
Hejsan idag så hade vi hemkunskap.. Jag var med Fluffy<33 Nu har vi jobbat me N jätte länge och vi tycker att det är jobbigt att det blir fel hela tiden så nu är det bara vi två. Sen hade vi lunch det var fil:D Efter det så hade vi vårt Soprov när jag såg första frågan så insåg jag att jag hade pluggat på helt fel saker. Men sen gick det bra trots allt. Nu ska jag plugga till nästa prov i Kemin. Jag hör kanske av mäj senare!

Puss o kram
flickan

Onsdag:)

Datum:2008-04-02 Tid: 15:15:27
Hejsan alla:D
Idag så började vi med ett nytt arbete på biologin jag, Mthilda o karin har apor.. 4 apor var. Nu börjar helvetet Imorrn har jag Soprov i antikens grekland, Sen nästa vecka så har vi på måndag checkpoint i engelskan, tisdag spanskaprov och sen onsdag kemiprov.. Plus att vi har Matteprov veckan efter det igen:( Orkar inte.. Jaja ha det så bra.. Ikväll är det Grey´s anatomy kl 21 på kanal 5


Puss o kram
flickan

Tisdag:)

Datum:2008-04-01 Tid: 16:05:41

hejsan ida vade skola vi har fått tillbaka svenskaproven jag fick vg 117.5/137 helt ok... ida va det asfint väder skulle gärna ha gjort nåt mä nån men jag måste plugga till Soprov.. Jag har faktiskt blitt en pluggis i No för jag suger så jag måste bli pluggis för att kunna få i alla fall godkänt på provet. nu ää mamma i spanien på golfresa men när hon kommer hem på lörda så ska vi vårshoppa veckan efter.. juste på sportlovet investerade jag lite grejer kommer bild på det sen .. Återkommer ikväll om teveprogram och vad jag ska göra efter läxorna ..

Puss o kram
Flickan


RSS 2.0